lördag 5 december 2009

Julbord, party och mystiska lappar.

Hej på er!
Sitter här med huvudvärk. Jag mår väl som jag förtjänar helt enkelt. ;)
Igår hade jag en helt underbar dag! Började med att åka in till skolan för en hemsk föreläsning om Ekonomiskt perspektiv på hållbar utveckling (ja, ni hör ju bara på namnet!) och fortsatte sedan några timmar med att försöka få ihop en bra inledning på debattuppgiften med Jimmy. Gick väl sisådär... *s*

Det vart lite tight om tid när jag kom hem, eftersom jag endast hade en timme och en kvart på mig att duscha, fixa looken, byta om osv. Gick bra till slut, och jag kom iväg med bussen. Mötte upp Natta i B-måla och tog tåget in till Kalmar. Där mötte vi Carro och Jimmy, och gick tillsammans bort till Byttan och hittade Alice och Annelie. :)
Maten var jättegod, och för en gångs skull åt jag inte så jag höll på att spricka. Hehe... Vi kände oss klara framåt sju, så då tog vi en stadsbuss ut till Funkabo och hamnade hos Annelie. Alkohol, skitprat, Idol, Singstar och andra trevligheter hann vi med innan vi åkte in till stan. Skakade rumpa på Bistro, och tog nattbussen hem vid 2.15. Såklart somnade jag, och vaknade inte förrän jag var vid Statoil i Mönsterås. Hade ju tänkt hoppa av vid DUAB-huset för att inte ha så långt hem, men det sket sig... *s* Fick snällt traska hemåt (tvättäkta powerwalking förresten, för jag var lite skraj) och lyckades ta mig hem utan att bli våldtagen eller mördad. *gör korstecknet*

När jag öppnade dörren hittade jag en fin liten handskriven lapp på golvet.
"Cecilia du nu tänker jag anlita min advokat eftersom du anklagar mig för att vara fönstertittare. Du kommer inom en snar framtid att få en tid ifrån min advokat så vi kan reda ut detta för blir du kallad är du tvungen att komma och kan vi inte lösa detta kommer jag och min advokat att driva detta till Tingsrätten. Du ska inte gå omkring och sprida falska rykten om mig. MVH du vet vem."
Vad i helvete! Det var det absolut dummaste jag någonsin hört (och jag har hört mycket dumt i mina dar). Jag inte inte på något sätt spridit ut några rykten om denna människa, jag har för helvete bara skrivit i min blogg att jag vet om att han har blivit polisanmäld för detta tidigare. Och detta var något HAN SJÄLV berättade för mig för flera år sedan!! Jag blir helt jävla vansinnig på såna här jävla nötter! Jag kommer inte under några omständigheter att infinna mig på något jävla möte om detta, och eftersom han enbart grundar sina anklagelser på mina blogginlägg kommer han inte lyckas särskilt bra.
Däremot kan JAG polisanmäla HONOM om han inte slutar springa här och hota med saker. Det är något jag definitivt kommer göra om han inte lägger ner, för jag känner mig inte trygg här hemma längre. Jag vill inte behöva flytta härifrån, men med tanke på att jag har Kelly här hemma ofta, vill jag veta att jag inte löper risk att springa på några skumma människor så fort vi går utanför dörren.
Är detta något du gör för att skrämma mig kan jag gratulera- jag är skiträdd! Så snälla, lägg ner och skaffa dig ett liv.

Jag ska strax put some makeup on så jag kan promenera ut och hämta cykeln vid stationen. Ska hem till x:et och Kelly en sväng så jag får pussa och krama lite på henne. Därefter blir det nog en sväng till mamma och pappa, och sen en lugn kväll med popcorn och film. Jag skulle åkt hem till Tony ikväll, men jag mår inget vidare idag med tanke på baksmällan och allt annat skit som händer i mitt liv just nu. Förlåt Tony! :(
Ha en trevlig dag så hoppas jag att jag överlever till kvällen, då blir det mer uppdateringar! :)
Puss

Inga kommentarer: