onsdag 2 december 2009

Analysera (inte) mera!

Hej på er!
Känns som att det var jättelängesen jag skrev något nu, trots att det bara var igår. *s* Jag sitter här och lyssnar på Beyoncé för tillfället, och tänker. Tänker och analyserar. Jag är rädd att analysera sönder detta, så jag försöker leva i nuet så långt det går...

Jag måste faktiskt erkänna att jag enbart har njutit av att få vara för mig själv nu sedan Kelly åkte hem till Martin. Jag brukar ägna hela måndagkvällarna åt att sitta och deppa (läs: stortjuta) över att jag är ensam, men inte den här veckan. Jag tror jag behövde det här, att få vara för mig själv, göra vad som faller mig in, och bara rensa hjärnan från allt jobbigt som trasslat ihop sig där inne.

Jag har funderat lite på det här med bloggen. Jag borde flytta hela skiten till en annan adress, typ blogger eller blogg, eftersom blogspot vägrar låta mig ladda upp några bilder. Ni vet inte hur mycket ni har gått miste om nu när jag inte kunnat ladda upp några! *gah*

Igårkväll var jag hemma hos Sanna på glöggkväll. Vi hade det hur trevligt som helst! :D Jag åkte hem till Nathalie efter jag kommit hem från Sanna, och där blev jag kvar tills idag. Vi smaskade hemgjord kola, pratade lite skit, tävlade med spöken i trappan (ja, för inte kunde hon ju berätta att det spökade i deras hus förrän idag, utan förklarade det högljudda dunderknakandet i trappan med att "den var ombyggd"! *muttrar*) och tittade på ett avsnitt ur Sex & the City innan vi däckade. *s*

Jag antar att jag måste göra klart en sak för herrn som oväntat besökte mig häromdan. Han hade visst flängt in till x:et på jobbet och beklagat sig för att jag skulle "hängt ut" honom i min blogg. Hade jag "hängt ut" honom, hade jag skrivit hans namn, men det gjorde jag inte. Jag beskrev heller inte hur han ser ut, eller något annat som skulle kunna kopplas till honom, förutom de där polisanmälningarna, men det är ju något som skrämmer mig!
Det gör mig skitskraj när folk snokar reda på vart jag bor och sedan oanmält dyker upp utanför dörren. Dessutom är han ingen jag känner att jag vill ha besök av, och jag är definitivt inte bekväm med att veta att han numera vet vart jag bor. Att han sedan tycker att jag är konstig och lite speciell bryr jag mig inte ett dugg om, eftersom han inte betyder minsta lilla för mig. Feel free to hate me!
Hoppas jag har klargjort mig nu, och att han inte känner att han måste besöka mig ännu en gång för att ifrågasätta mitt inlägg. Jag är inte otrevlig eller bitchig om jag inte känner mig obekväm, osäker eller illa behandlad. That's it.

Jag var hemma hos Martin med vagnen idag, och passade på att pussa och krama på prinsessan. Gud vad hon pratar nu, det är helt sjukt hur fort hon lär sig! Hon berättade för mig om alla barnen hos Bibbi, och sjöng sånger och visade mig sin nya mjukiskisse och dockan hon fått av pappa. Kärlek. <3 Hon vart lite ledsen när jag skulle gå, men efter lite kramande och pussande var det bra igen, och jag kunde åka iväg utan alltför dåligt samvete.

Jag tog en lång promenad med min mp3, och gick förbi x:et igen för att hämta cykeln. Det är värdelöst att bara ha benen och bilen för att ta sig någonstans, ibland behöver man ju något mittemellan. *s* Tog en lång dusch, käkade lite tomtegröt och hamnade sedan här. Lär väl bli kvar här tills jag går och lägger mig också antar jag...
I morgon ska jag hinna städa åt Doc på förmiddagen, och runt tolv åker jag och Natta till Torsås för att besöka ur och skur-dagiset. Vi ska göra en observation om hållbar utveckling, och därefter ska vi åka förbi hennes pappa och hälsa på. Ska bli kul att se vad han är för en typ. :)

Usch... Nu blev jag depp igen. Är väl dags att sätta punkt då antar jag, annars blir det väl för jobbigt att läsa. ;)
Puss hej!

Inga kommentarer: