tisdag 15 december 2009

Snö, snö ,snö!

Åh, jag känner mig så lycklig! Jag älskar verkligen första snön! Ja, nu vet jag ju att det snöat lite innan, men just idag ligger det ett tjockt lager på marken! Vill bara ut och slänga mig på marken och göra snöänglar! Om jag bara hade ägt lite bra kläder... *suckar* Jag kanske borde ge mig ut på en nattpromenad i snöfallet i alla fall? Ta tillvara på alla dessa härliga vinterstunder när de ges. :)

Idag hade vi projektredovisning i skolan. Den gick jättebra, och vi fick mycket bra kritik. :) Därefter tog vi bussen hem, och jag hamnade hos Natta i Timmernabben. Vi lagade potatismos, cevapcici, svampsås o massa sallad. Desserten bestod av ananaspaj med glass. Fy vilka svullon vi är, men gott var det! :D
Vi hamnade i soffan och låg o tittade på Sex & the City i nästan tre timmar, innan vi tröttnade (ja, egentligen inte, men klockan tickade ju iväg!), och tog oss ut till bilen i snön. Ett smärre snöbollskrig senare satt vi i bilen på väg till Mönsterås. Hon skjutsade mig hem så jag kunde fixa över lite pengar till kontot, till mamsen för att lämna busskortet, affären och så hem igen. Tack Natta för ännu en bra dag! :)
Jag skulle träffat Emma nu i eftermiddag, men det finns ju så lite tid till allt jag planerar! Martina stod också på schemat, men hon ställde in, därav den förlängda visiten hos Natta.

I morgon är vi lediga från skolan, och då ska jag träffa Belinda och Sofie, lämna lite prylar till x:et innan Natta hämtar upp mig och tar med mig på en galen resa till Karlshamn. *s* Vi ska hämta hennes pojkvän från jobbet, han kom tydligen inte därifrån på något annat sätt, och jag vill inte att hon åker själv! Kommer nog bli kul, om det nu inte blir så dåligt väder att vi riskerar livet om vi kör förstås. Nej för dö har jag ingen lust med direkt... *s*
På tal om död hörde jag om någon här från Mönsterås. Tragiskt... Jag tänker inte utveckla det mer eftersom det är ett väldigt känsligt ämne för många. Det enda jag kan säga är att jag tycker fruktansvärt synd om barnet!

Nu ska jag se om jag orkar klä på mig och ge mig ut i snön och kylan en sväng! :)
Puss hej!

Inga kommentarer: