torsdag 7 januari 2010

En rosa nagel.

Jag försökte pigga upp mig genom att måla mina naglar. Det fungerade faktiskt lite grann. Man mår bra när man får känna sig fin. :)

Vad tycker ni om bloggen nu förresten? Jag knåpade ihop en ny, PERSONLIG header (dra mig baklänges!) och är faktiskt riktigt nöjd. Nu är den ljus och fin. Inte vårig, men ljus. Me like!

Jag ska ta tag i att lägga på lite bilder på powerpointen vi höll på med i eftermiddags. Därefter ska jag stänga av datorn och lägga mig i soffan en stund innan jag fortsätter i liggande läge i sängen. Jag behöver sömn för att orka ta mig igenom morgondagen. Något säger mig att den kommer bli tuffare än idag...

Nästa vecka ska jag träffa Sanna, och kanske att hon lägger kort för mig. :)
Jag hoppas innerligt på att jag får pengar nästa vecka också, för då har jag bestämt att Martina och jag ska gå på bio, och sen skaka rumpa för kung och fosterland. Vem har sagt att det är dåligt att dränka sina sorger i alkohol? *s* Nej, men det kommer garanterat att pigga upp MIG! :)

I Februari blir det en weekend med shopping, party och härligt umgänge i Halmstad (om allt går som det ska...), Idol-resan ska klämmas in på schemat för våren, i sommar ska jag och Natta ta med oss Kelly till Kolmården, och jag har lovat prinsessan att ta färjan över till Öland någon dag. :) Elmia blir det såklart också om det finns tid och pengar, och så vore det ju väldigt kul att åka på Östersjöfestivalen i år igen! Ja, det kommer bli ett bra år trots allt...
Ta hand om er!
Puss

Inga kommentarer: