fredag 29 januari 2010

Leklandet

Hej på er!
CentreraIdag vill jag börja med att berätta att jag är på väldigt bra humör. Ja, faktiskt har jag nog inte varit på såhär bra humör på ett bra tag. Gårdagen var väldigt trevlig, och idag ska jag ÄNTLIGEN få träffa Kelly igen! *lyckoskrik*
Jag fick dock underkänt på senaste tentan, men det gör faktiskt ingenting. Nu får jag ju en ny chans att göra ännu bättre ifrån mig. :)

Är det såhär man ska behandla Jehovas när de knackar på? *s*


Jag sov väldigt länge idag, det är nästan det värsta med att vara ledig och inte ha något inplanerat tidigt på dagen. Man går liksom som i en dimma resten av dagen sen, och vaknar inte till förrän på kvällen. Visserligen gör det inte så mycket idag, eftersom jag ska vara chaufför åt Sanna och hennes kompis inatt. De skulle visst in på 28+ i Oskarshamn, och där får jag ju ändå inte komma in på flera år. *s*

Efter två ska jag köra bort och hämta Martin och Kelly. Vi ska göra en familjeutflykt till leklandet i Kalmar idag. Det ska bli så roligt! Det slutar säkert med att vi äter något väldigt onyttigt, men det spelar inte så stor roll. Det är ju ändå fredag idag. ;)
Ikväll blir det nog väldigt lugnt. Lite popcorn och en film kanske, eller helt enkelt datorn eller plugg. Jag återkommer i alla fall med bilder och mer uppdateringar! :)
Nu ska jag göra mig klar och dra iväg på Sanna för lite skitprat och kaffe innan Kalmartrippen.
Ha en toppendag!
Puss hej

Inga kommentarer: