tisdag 12 januari 2010

Lovely!

Godkväll!
Jag är nyss hemkommen från en underbar kväll med Martina och Sanna. De har lyckats få mig på bättre tankar, så nu ser jag allra mest fram emot helgen då vi äntligen ska ut och skaka rumpa tillsammans igen! Det var alldeles för länge sedan nu. Vi pratade om att klä ut oss till möhippebrudar och hoppas på att bli bjudna på mycket drinkar, men kom fram till att detta nog behöver lite mer noggrann planering. Alla vet väl att blivande brudar i slöja på krogen blir rätt uppmärksammade, och det passar oss perfekt! Vi lyckas ju alltid stå i centrum vart vi än är. *fnissar*

Mina fina flickor. <3

Sanna lade tarotkort för mig. För er som inte vet (vilket nog är ganska många) så är hon grym på sånt! Tidsperioden sträcker sig tre månader framåt.
Januari blir en månad med många avklaringar (jag tolkade det som att jag nog kommer klara av att komma ur höstterminen med ett godkänt), och mycket kommer ordna upp sig.
Februari är full av kärlek. Jag kommer vara öppen för förslag och lyckas ta mig igenom den här nuvarande jobbiga perioden med flaggan i topp. Om det är gammal kärlek som kommer tillbaka, eller något nytt återstår att se. :)
Mars blir däremot en jobbig månad med mycket konflikter och en rörig tillvaro. Jag behöver vara egoistisk och stå för mina känslor och för vem jag är. Dessutom bjuder de här tre månaderna på mycket äventyr i form av ex. resor och andra spontana grejer, vilket stämmer bra överens med de planer jag har för dessa kommande månader.
Ja, sammanfattningsvis så stämde allt detta mycket bra ihop med min livssituation som den är nu, och jag kan ana mig till vad allt detta kommer innebära. Men jag håller det dock för mig själv tills jag får veta om jag hade rätt. ;)


Nu sitter jag och skriver på bilden jag ska ha gjort klar. Det kommer gå bra i morgon. Positiva tankar är det som gäller! Och om mitt nuvarande humör håller i sig kommer även det jobbiga att kännas mindre jobbigt. Go Cecilia!

Just det! Jag fick hem mitt tandblekningspaket idag, och jag påbörjade alltså processen mot ett vitare leende. Det syntes redan en liten, liten skillnad, och jag tror det kommer bli väldigt bra! Jag tänker dock undvika att få en Carola-leende, vilket jag faktiskt inte ens tycker är snyggt... *s* Ja, jag är nog ganska utseendefixerad, men det tar jag som något bra. Jag mår bra när jag känner mig snygg, och så borde även andra tänka! Det är inget dåligt med att bry sig om sitt utseende, det är när det går till överdrift som man bör tänka om en aning...

Jag gillar min nya look. Gustav påstod att jag såg ut som trollet Plupp, men det tog jag som en komplimang!


Dags att skriva klart min bild, och sedan blir det sängen. Jag hoppas på att jag tar mig hela vägen till och från Rockneby i morgon. Om inte annat kan väl någon vara snäll nog att plocka upp mig om jag står och flaxar vilt vid vägkanten? *blink blink*
Puss hej!

Inga kommentarer: