måndag 18 januari 2010

Pissförbannad!

Jag tror jag dör. Vem det nu än var som lämnade en kommentar på engelska, så passa dig! Jag är inte rätt person att jävlas med idag med tanke på att jag inte varit på såhär jävla våldsamt dåligt humör på länge.
Jag upprepar detta eftersom vissa tydligen förstår lite långsamt; jag gör PRECIS vad jag vill när jag är BARNLEDIG!! Dessutom kan du faktiskt skriva på svenska!! Om du fattar innehållet av min blogg (som för övrigt skrivs på svenska) så kan även du skriva på svenska. Vilka jävla nötter det finns... *vansinnig* Jag är nästan helt säker på vem du är dessutom, och har jag rätt borde du verkligen lägga ner!!

Jag förstår inte vart alla känslor kommer ifrån! Blir galen snart...
Det var ju trots allt en helt okej dag idag. Åkte in till Kalmar med mamma och tog en repa på stan innan vi käkade lite kinabuffé och drog sedan vidare till skolan.
Introduktionen till vårterminen gick kanon, och jag hamnade i en skitbra grupp. Carro och jag följs åt minst en termin till, och det känns bra! :)

Nej, jag har ingen motivation till något alls just nu. Jag fick en sån klump i magen. Varför lämnar DU inte mig ifred? Vad ska jag behöva göra för att få vara ifred? Jag blir så ledsen när folk kastar så mycket skit.
Take care...

Inga kommentarer: