lördag 9 januari 2010

Pudel?

Hallå där!
Jag har nu kommit på hur jag ska lyckas lägga upp bilder. :D En så enkel grej som att minska storleken i Paint och voilá! Visst blir ni glada nu? *s*

Idag har jag en riktigt bra dag. Har aldrig mått bättre faktiskt! Nåja, nu ljuger jag förvisso så jag blir alldeles grön, men jag behöver ju inte låta negativ i vartenda inlägg... Sitter och funderar över livet, saknar så jag blir tokig och har haft ständig hjärtklappning i ett par dagar nu. Jag hatar det! Resultatet är ju att jag blir yr i huvudet och mår illa. Väldigt trevligt... *s*

Jag och Kelly gick inte upp förrän klockan halv tio idag. Kelly vaknade redan vid åtta och ropade, men jag väntade lite och hon somnade faktiskt om. Tack! :)
Sen vi tog oss upp har jag hunnit diska, baka en totalt misslyckad kladdkaka, tvätta, titta på Pippi på rymmen TVÅ gånger och varit på köpingen för att köpa permanent till håret. Ja för idag gott folk ska jag, Cecilia Brötte, införskaffa mig afrokrull! Nej, kanske inte, men lockigt ska det bli. Jag har aldrig provat på detta, så jag hoppas verkligen att håret inte ramlar av, att jag faktiskt får afrokrull eller att jag bara blir allmänt missnöjd. Wish me luck!

Hemma hos Jennie för, låt mig se... 1,5 år sedan ungefär.
Mycket har hänt sedan dess...

Jag ska bädda sängen, lägga mig och bläddra lite i boken vi ska ha läst ut tills på måndag, och sedan bänta på att få väcka Kelly. Hon verkar inte så pigg idag faktiskt, ingen feber eller så alltså, men hon är väldigt gnällig. Kan ju ha många orsaker, men jag hoppas det går över!
Klara, Per (osäker på om han följer med förstås), Angelica, Mattias, Emma och Ella ska komma på fika vid tre, så jag måste försöka hitta på något annat att bjuda på än min misslyckade kladdkaka. Jag har kokosgifflar förstås, men det känns lite väl snålt... Nåja, det fixar sig.

Vi hörs sen fokes!
Puss

1 kommentar:

kultjej sa...

men du, det där e inte hemma hos mig. Det e ju på f-hemmet ;)