onsdag 6 januari 2010

Pulkaworkout.

Hey!
Vi är precis hemkomna från x:et. På vägen hem satt Kelly snällt i pulkan hela tiden, och jag kämpade för att komma fram med vagnen framför mig, och primadonnan i pulkan bakom mig. Nu är jag varm och slut i kroppen måste jag säga! *s* Och hungrig dessutom! Jag har bara ätit en riskaka och några pepparkakor sen vi var hos Vickan idag på förmiddagen. Ska försöka få Kellan i säng innan jag funderar ut något jag kan äta.

Mamma ringde, och ska komma över för hjälp med slingor i håret. Ja, jag ska hjälpa henne, eftersom jag är den snälla dottern i familjen. ;) Jag kan nog behöva lite sällskap ikväll tror jag...

Jag är så löjlig, och ska hålla så på stoltheten. Försöker hantera jobbiga saker så iskallt och oberört som möjligt, men det går inte alltid... Jag är verkligen jätteledsen, och ingenting känns roligt just nu... Känner mig så oerhört besviken och sårad, men omvandlar dessa känslor till ilska. Jag kan egentligen inte vara arg tycker jag, men även om jag förstår situationen så fattar jag inte hur jag plötsligt är värd att slänga i soporna!
Det klöser i hjärtat att inte höra av honom, men jag inser helt klart att det nog är det som behövs för att kunna gå vidare... Näe, jag kan knappt sätta ord på alla känslor som far runt i mig nu. Tycker så synd om mig själv (i vanlig ordning) och kan återigen inte fatta riktigt varför jag alltid dras in i dessa problem. Det är nog bara ett tecken på att jag ska fortsätta vara singel och fokusera på mig själv, skolan och Kelly. Jag får intala mig själv att det är vad som är bäst för mig. Ensam är stark, och av varje motgång blir man bara starkare.

Nu ringde Martina också. Hon ska komma förbi och rädda mig lite. Tack min sockerpulla! <3
Puss hej.

Inga kommentarer: