fredag 1 januari 2010

... the rest is still unwritten.

Ja tänk, ett helt år av oskrivna blad. Det är återigen dags att skapa sig en ny årsberättelse. Fram med penna och papper, för det här året ska bli ett bra och händelserikt år! :) År 2010, here I come!

Igår hade vi det faktiskt väldigt trevligt. Vår trerättersmeny bestod av följande (för jag har inget minne av att jag skrivit om den innan...). Förrätt: Tunnbrödssnittar med skink- resp. tonfiskröra. Varmrätt: Parmalindad kycklingfilé med fetaost och basilika, röstade rotfrukter och rödvinssås. Efterrätt: Två sorters cheesecake.
Enkelt, men väldigt gott!

Vi drack alkohol, åt massor, pratade och skrattade mycket. Framåt halv elva gjorde vi oss redo för att gå på party i Korsvirkeshuset. Jag har sagt det innan, och jag säger det igen, folket från Timmernabben är lite för mycket för mig. Så från att vi gick, tills vi åkte hem var kvällen bara helt okej.

Idag hade jag bara ytterst lite huvudvärk när jag vaknade. Låg kvar i sängen till tolv, och masade mig sedan upp för att göra lite kaffe. Efter brunchen tittade jag lite på film, tvättade, diskade och dammsög, och hamnade sedan här hos mamma och pappa. Fick såklart lite mat också, gratis är ju godast som ni vet! ;)
Jag passade på att låna datorn för att ladda upp lite bilder från gårdagen, men ska strax bege mig hemåt igen. Martina ringde och sa att hon behövde mig, så självklart ska jag ägna kvällen åt att få henne på bra humör. Med lite film, te och tjejsnack så är kvällen räddad! <3
Titta på bilderna, och ha sedan en toppenkväll!
Puss

3 snygga partypinglor. :)
(Jag är dock något besviken över att jag glömde mitt snygga midjeskärp hemma, så jag fick låna ett av Nathalie. Inte som jag tänkt mig, men det funkade...)

2 supergoda cheesecakes!
Martina i sina snygga lånetofflor. *s*
Ja, vad ska man säga... *asg* (notera skorna!)
Nyårsmys i ett underbart kök!
Barnsligheterna påbörjades efter en viss mängd alkohol... *s*
Jag är ju en stjärna, så varför inte visa det? ;)
Mattias.
Intryckta på toaletten i Korsvirkeshuset. *s*
Raketskjutning!
"Ser du stjärnan i det blå?"
Jag och Daniel.

Inga kommentarer: