fredag 29 januari 2010

What's cooking goodlooking?

Hej på er mina kära läsare!
Jag är lite slut i huvudet nu efter allt spring, åkande, hoppande och bilkörande. Vi hade några väldigt roliga timmar på Leos lekland, trots att hela stället var invaderat av kärlekskranka 13-åringar. Det låg till och med några såna i bollhavet och hånglade. Opassande på ett lekland för småbarn måste jag säga... *känner mig som en moralkärring*

Kelly var helt slutkörd när jag parkerade utanför Martins hus, och blev lite ledsen för att jag inte skulle följa med upp. Men med motiveringen att jag minsann kommer med ägg i morgon bitti så gick det bra till slut och jag kunde åka hem utan dåligt samvete. Ja, för i morgon jobbar M och jag har lovat att vara med Kelly under tiden. Vi ska ha jättemysigt! Jag ska vara där till halv nio, och då fixar jag en ordentlig lördagsfrukost innan vi förhoppningsvis tar bilen hem till mina föräldrar.

Jag har tänkt lite på en grej som stör mig lite. När jag är färdigutbildad lärare och börjar jobba i skolan, kommer jag då bli tvungen att sluta blogga? Många föräldrar till mina elever skulle säkert kolla upp mig, och om jag låter dem få inblick i mitt privatliv kan det ju bli lite konstigt. Visserligen ska ju ingen lägga sig i vad jag gör på min fritid och vad jag har i huvudet, så länge som jag inte skriver något om barnen. Det skulle jag förstås aldrig göra med tanke på den stränga sekretessen! Nåja, jag har tre år på mig att lista ut denna gåta, så det är inget att stressa upp mig för redan. ;)

Jag har precis käkat mackor med äggkaviar och druckit varm choklad. Mumma! Ska väl helt enkelt ta och poppa mig lite popcorn och bänka mig framför Let's Dance. Det finns inget tråkigare än att sitta och titta på såna program ensam, men vad gör man...? Jag har ju mina fina pojkar som sällskap i alla fall, och tur är väl det! :)
Puss hej!

Min härliga primadonna och en rysligt god pommes. ;)
Martin var överlycklig över att få leka lite! *s*
Visst blir håret underbart av plastbollar och rutschkanor? :P
"Nu kommer jag!" skrek hon och dök på huvudet ner i bollhavet. Om och om igen... :)
Busmamma. :)
Se upp i backen!

1 kommentar:

Lotta sa...

Varför skulle du sluta blogga bara för att du börjar arbeta? Det går alldeles utmärkt och du vet vad du får och inte får skriva om eller hur. Tystnadsplikten sitter där och jag har då aldrig haft en tanke att skriva ut namn eller något som kan härleda till något speciellt barn eller händelse, tycker du att det är bra att skriva så fortsätter du. Thats it ;)
Och du när du är barnledig så är du det, skit i vad folk säger. Är du glad och harmonisk så är dottern det med...eller hur :)