torsdag 18 februari 2010

Åh, vilken härlig dag!

Godkväll alla kära läsare!
Idag har jag varit på strålande humör och hela dagen har faktiskt varit väldigt bra från början till slut med bara några få svackor. Jag började dagen med att käka världens frukost och DRICKA KAFFE! Min mage mår mycket bättre nu, peppar peppar! :)
Min pappa hade skrivit ut arbetet till redovisningen, men glömde såklart ge mig det på morgonen. Jag kände mig så hopplös, jag hatar verkligen att vara den enda som är oförberedd och dåligt insatt. Inte nog med att jag knappt hade tillfört något alls till själva texten, nu skulle jag bli tvungen att stå där under redovisningen och läsa innantill och stamma fram orden av nervositet...
Det var ungefär så det gick till också, trots att det kändes helt okej i efterhand. Jag saknar inte motivation och ambition, det enda som saknats under en lång tid nu är engagemang. Det är dock något som ska bli ändring på nu, så inför nästa veckan examination har jag propsat på att jag vill vara en av frontfigurerna i redovisningen, och tänker göra så bra ifrån mig som jag bara kan! Tänker göra mig förtjänt av ett bra betyg och inte glida på de andras ambitioner...

Nåja, själva förmiddagen med redovisningar var så väldigt rolig att jag gick med ett leende på läpparna hela vägen in till stationen när vi hade slutat. Handlade p-piller som jag tänkte komma igång med nu igen. Antingen ska man gå på det eller också inte, men jag har beslutat att fortsätta äta dom. Väl hemma i Mönsterås sprang jag förbi Konsum och skulle flörta lite med chefen för att få vara kvar i sommar. Han var dock på lunch, så jag fick snällt gå därifrån och hämta Kelly på dagis istället.
Hon låg och sov när jag kom, så hon var totalt yrvaken. Det resulterade i en väldigt lugn procedur i påklädning men en väldigt gnällig hemfärd i vagnen... Vi kikade på Pippi och busade massor innan Therese kom hit och avlöste mig så jag kunde ge mig av till Kalmar igen.
Dessförinnan hade jag hunnit prata med min chef, och jag får vara kvar i sommar. :) Han ville också att jag skulle skriva ner vilka veckor jag är tillgänglig att hoppa in om det behövs, så förhoppningsvis ska jag få extrajobba lite innan sommaren. Lucky me!

Mötte upp Carro, Jimmy och Gustav utanför Zorbas, och käkade tills jag höll på att spricka. Så underbart det är att ha aptit igen (ja, om än något illa för figuren... *s*)! :) Vi tog bilarna bort till Kalmar Superbowl och intog bana nr nio. Jag var som vanligt totalt värdelös och blev som vanligt sur för att jag låg så långt efter de andra. Det finns ingen sämre förlorare än mig... Haha! Kvällen kan sammanfattas som väldigt trevlig i alla fall. Tack mina kära vänner! :)

I morgon är det fredag och vi har mycket roligt på schemat. Utebus i snön om det hinns med på förmiddagen, och vid två är det mellisfika hos Vickan som gäller. Wilma fyller hela tre år, och vi blev bjudna på kalas. Den stora frågan är bara om vi kommer hinna? Har ju lite andra planer på eftermiddagen. Det löser sig! Nu ska jag göra mig klar för sängen, mina ögon hänger inte riktigt med känner jag... *tss*
Ska försöka lägga in lite bilder från dagen i ett annat inlägg, för de vill tydligen inte nu... Annars lovar jag att de kommer i morgon!
Puss på er!

Inga kommentarer: