söndag 14 februari 2010

Alla hjärtans dag

Hej på er!
Jag sitter med en ask chokladhjärtan och firar dagen för mig själv än så länge. Jag ska såklart hämta hem min prinsessa senare, så jag kommer få ge bort massor av kärlek. :)
I natt var jag inte hemma förrän runt två, kors i taket, tiden går fort när man har roligt. Det blev inget med Belinda och Sofie, så jag åkte hem till x:et lite tidigare, och möttes av en överlycklig Kelly som studsade fram och gav mig världens kram. Tog med henne ut till affären och köpte burkköttfärssås som vi åt innan det var dags för henne att göra sig redo för läggning.
Kvällen ägnades sedan åt melodifestivalen och svullande av diverse onyttigheter. Gissa om jag mådde illa! Haha...
Jag körde förbi Sanna på vägen hem, och blev kvar där till mitt i natten. Vi hade tydligen mycket att prata om. :) Hon fick mig att inse att man bör kämpa för det man vill ha, men jag har nog insett att det är för sent. Jag har förstört mina chanser, så jag får helt enkelt finna mig i det. Typiskt! Kommer jag någonsin få känna såhär igen liksom? Det är den stora frågan för mig.

Idag blir det däremot ett besök hos Belinda och Sofie efter att jag hämtat min sköna böna hos Martin. Kvällen ägnas nog åt meningslösa aktiviteter i ren Alla Hjärtans Dag-anda. Jag är inte alls avundsjuk på er som får tillbringa kvällen med den ni älskar... Inte alls... *s* Ja, Kelly är förstås här, men hon sover ju när jag kan behöva lite kramar och kärlek...
Ciao så länge!

Inga kommentarer: