torsdag 11 februari 2010

Ellen, clementiner och nytvättat hår

Hej på er!
Idag är det redan torsdag, och veckan lider mot sitt slut. Vad har helgen att bjuda på tro? Det blir en lugn och skön helg för en gångs skull. Ellen DeGeneres går på teven i bakgrunden, och just nu tävlar dem om att med ögonbindel hitta en het tomte att sätta sig i knät på. Jag hade gärna varit med... ;)

Igårkväll hade vi jättetrevligt, Martina och jag. Vi tittade på Alvin och gänget, åt chokladpudding till förbannelse och drack te.


Jag har hittat tillbaka till clementinerna förresten. Totalt onödig information, men jag är glad. Det är ju så himla gott!
Jag vaknade jättesent idag, klockan hann nog bli elva innan jag bestämde mig för att gå upp. Sture brukar tröttna på att jag sover länge, så han sätter oftast igång med att lägga sig på mitt huvud och spinna jättehögt och jättelänge tills jag vaknar till och går upp, eller så trampar han fram och tillbaka på huvudkudden och sliter i mitt hår. Det gör jävligt ont, så han brukar vinna... *s*
Nåja, jag gick upp, fixade badrummet som jag gör varje morgon (rensar kattlådan och sopar kattsand som mina killar slängt ut över hela golvet... Drives me CRAZY!) och fixade sedan frukost. Jag borde kanske kalla det brunch eftersom det är onaturligt att äta frukost klockan tolv på dagen...

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli två så jag kan hämta min lilla prinsessa på dagis. Vi ska åka och hälsa på Jennie och barnen i Blomstermåla, så jag får inte glömma kameran! :)
Återkommer senare, så tills dess får ni ha en bra torsdag!
Puss på er

1 kommentar:

kultjej sa...

Du är välkommen! ;)