lördag 20 februari 2010

En fet kanelbulle

Hej på er!
Det snöar så jag vet inte vad. Fick ägna en kvart åt att skotta fram bilen ur snön och få den körklar innan vi kunde dra hem till mina föräldrar. Jag hade tänkt gå, men eftersom det kommit så himla mycket snö visste jag inte hur bra plogade cykelvägarna skulle vara, så jag körde på bekvämligheten och tog bilen. *s*
Jag fick träffa Fredriks nya flickvän och gillade henne verkligen! Hon var helt klart annorlunda än hans senaste brudar, så jag hoppas det ska hålla den här gången. Vi fikade stora kanelbullar som min broder och tjejen hade bakat igår (min lillebror är mästare på att baka, jag är lite avis...) och drack massa kaffe innan vi åkte hem igen ett par timmar senare.

Nu sover Kelly, och jag tänkte passa på att ta det lite lugnt. Vid tre-tiden kommer Nathalie hit och då ska vi ge oss ut i snön och leka! Det blir finmiddag idag hade jag tänkt, så ett besök till affären står också på schemat. Och med familjebesök, Nathalie, lek i snön, finmiddag och melodifestival drar jag redan slutsatsen att det kommer bli en mycket bra lördag!
Saknaden efter vad jag inte har, har verkligen försvunnit nästan helt och hållet, och jag kan istället glädjas åt det jag har. Jag vill vara ensam just nu, och om jag skulle ändra mig har jag flera härliga pojkar som gärna vill träffa mig! :) Min inställning är att jag kan få vad jag vill ha, bara jag kämpar. Oftast behöver jag bara blinka lite och fyra av ett bländande leende för att lyckas. *tss* Jag tror det är vårkänslorna som börjar smyga sig på, för så här bra självkänsla har jag inte haft på bra länge. ;)

Dröm er bort med mig. Snart är det vår!

Hörs vi inte ikväll så skriver jag mer om min helg i morgon. I vilket fall som helst får ni ha en jättebra lördag. Ta hand om varandra och njut av livet, du har bara ett!
Puss på er

Inga kommentarer: