måndag 8 februari 2010

En tur till Norrliden

Hej på er!
Jag antar att du som kommenterade förra inlägget med ett frågetecken förundrade dig över något, men jag kan tyvärr inte reda ut det eftersom du inte specificerade dig. Jag kan dock meddela att jag har haft en betydligt bättre dag idag. :) Jäkla humörssvängningar... *s*

Hjärtat slår som en hammare i bröstet, och fort går det. Jag kan inte riktigt förstå vad det beror på, men jag gissar på att det beror på matbrist. Käkade frukost i morse innan jag drog in till skolan, och sen fick jag inte i mig mer än några dillchips och två glas cola innan jag kom hem nu innan nio och kunde trycka i mig lite kycklingpaj. Okej för att jag skulle behöva tappa ett kilo eller två, men så ska det då inte gå till. Jag kände mig helt groggy på vägen hem, och bilen for nog lite i sicksack över vägen vissa sträckor. Livsfarligt! Får bli bättring i morgon.

Jag vaknade vid halv sju idag på morgonen och kände mig helt fastklistrad i sängen. Jag kunde helt enkelt inte förmå mig att gå upp och ta bilen in till skolan vid den tidpunkten, så jag gjorde något som jag absolut inte brukar göra. Jag skolkade från föreläsningen... Fy skäms! Hade jättedåligt samvete hela vägen in till skolan sen, för jag tog mig åtminstone in till grupparbetet innan tolv. I morgon ska jag dock åka in på föreläsningen om skrivlärande!

När vi lade ner arbetet, runt klockan två, tog jag Hyndan till Norrliden för att hälsa på Linda och Mattias. Det var så väldigt länge sedan jag träffade dem så det var verkligen jätteroligt! Vi drack massa kaffe, jag hälsade på "nya" och "gamla" vovven och vi uppdaterade oss om varandras liv. Jag och Linda är ju stora Michael Jackson-fans båda två, så vi kikade en stund på This is it innan Mattias och hans bror tröttnade på oss och bytte över till någon kinesisk skräckfilm istället. Nu kommer jag väl få sova med lampan tänd i några nätter, jag som är så lättskrämd och mörkrädd! Tack för en trevlig eftermiddag/kväll i alla fall! Måste bli fler gånger snart igen. :)

I morgon går jag som sagt i skolan på förmiddagen, men därefter ska jag brumma hem till Mönsterås och diska upp mitt diskberg. Det viktiga samtalet får vänta tills i morgon också, och så tänkte jag åka hem till mamsen och sno med mig min kära lillebrors webcam igen. Låtinspelning på högsta nivå är det som gäller har jag bestämt. *s*

Idag var det inte fullt lika deprimerande att läsa va? ;)
Ta hand om varandra och sov så gott! Vi hörs i morgon igen.
Puss

Inga kommentarer: