måndag 22 februari 2010

En underbar dag i friska luften!

Hej på er mina kära läsare!
Det blir en sen uppdatering ikväll, men jag har varit så upptagen hela dagen. :)
Igår kväll var jag hos min pulla, drack gott te, käkade frallor och planerade inför Halmstadresan på torsdag. Åkte hem framåt elva och hamnade framför datorn i alldeles för många timmar. Vid halv tre låg jag i sängen som först, och resultatet blev att jag inte ens vaknade av min p-pillerklocka som ringde vid sex. Haha! Vid nio däremot blev jag väckt av mina hungriga katter, och tog mig upp kort därefter.
Tog en promenad ut i kylan och städade hos Doc innan jag promenerade hem och plockade ihop grejer att ta med till pulkabacken. Ja, för jag, Martina, Jessica och Henke skulle ge oss på att åka sopsäck och dricka varm choklad i backen ute på Mudden. En mycket bra idé tyckte jag!
Jag köpte Ballerina kladdkaka idag och blev helt såld. Jag tror nästan jag ska hoppa in och handla ett paket till i morgon som jag kan svulla upp med lite trevligt sällskap. :)

Söta Candy fick vara med och springa i backen
Min pulla <3
Blå laget ;)
Varm choklad. Lovely!
Jessan och Henke hade nog lika kul som mig och Martina. :)
Ursäkta minen, smaskade kex... *s*
Något utmattad slängde jag mig i soffan och blev fast framför reprisen av Greys Anatomy. :)

Jag bestämde mig för ännu en promenad nu ikväll, och drog på mig termobyxor, raggsockor och dubbla vantar för att slippa frysa. Hamnade hemma hos mina kära föräldrar och fikade kaffe och bullar, brände ut en ny skiva till Hyndan och hjälpte mamsen med slingor.

När jag la mig i sängen och skulle sova igår natt, läste jag igenom sparade sms på mobilen och blev lite bitter. Jag vet inte om jag kan påstå att jag blev ledsen, snarare känslan av att det är synd!
Och idag när jag gick och städade hos Doc funderade jag lite på lögner. Lögner kan helt klart vara nödvändigt ibland, så länge de inte är allvarliga. Stora lögner kommer alltid fram förr eller senare så jag kan inte förstå varför man tar risken och på allvar tror man ska kunna undkomma sanningen. Jag har nyligen dragit en stor, fet lögn, men det är inget jag själv kommer bli särskilt lidande av. Jag gjorde det ändå faktiskt mest för min egen skull, men tvivlar ofta på om det var rätt val att göra. Äsch, gjort är gjort och jag tänker inte lägga någon mer energi på att fundera på rätt och fel i överspelade kapitlen av mitt liv.

Det är dags att sova nu. Jag ska upp och iväg till skolan i morgon, så jag måste se till att komma upp i tid så jag hinner skrapa rutor och tanka innan jag ger mig av. Det kostar lika mycket att ta bussen som att tanka bilen och köra in själv, så jag väljer det senare alternativet.
Jag har faktiskt gjort vad jag ska tills i morgon - valt en barnbok och övat på att läsa högt ur ett kapitel. I morgon under grupparbetet ska vi sitta och läsa högt för varann och ge konstruktiv kritik. Visst låter det som en rolig dag! :D
Dessutom ska vi bli informerade om specialiseringsval. Jag hoppas verkligen inte det finns alltför mycket att välja på... *s*
Godnatt med er!

Inga kommentarer: