tisdag 23 februari 2010

Forgot!

Jag hade ju lite mer på hjärtat innan läggdags kom jag på. :P
Vi hade informationsmöte om utbildningen idag, och fick veta vilka ämnen vi kan specialisera oss inom. Jag är ganska övertygad om att jag ska välja Samhälle i första hand, med tanke på att det är ett så brett och bra område när man ska ut och jobba. Engelska får komma i andra hand, om jag inte rentav väljer det som en extra fristående kurs och läser en termin extra innan jag tar examen. :)

Jag blev lite (men bara ytterst lite!) bitter idag dessutom. Vi har möjlighet att få åka utomlands och läsa en termin, och jag hade inte tvekat en sekund om det inte varit så att jag varit så tidig med att skaffa barn. Det är i såna här lägen man önskar att man hade väntat några år med familj, även om jag absolut inte ångrar det! Om 20 år kanske jag kan flytta utomlands och jobba på en skola, vem vet! :)

Kelly är helt underbar måste jag tillägga! Jag har lärt henne lite slang, och numera när man frågar henne i telefonen om vad hon har för sig, svarar hon helt coolt "jag chillar lite!" Haha! Pratade med henne igår, och när jag avslutade med att säga att jag älskar henne gav hon mig en stor luftpuss så det ekade i telefonen. Jag längtar efter att få pussa på henne IRL! Tomorrow dear, tomorrow...

Inga kommentarer: