måndag 15 februari 2010

Uppochnerdagen

Hej på er!
Idag har varit en hemsk dag faktiskt, åtminstone första halvan. Har haft ont i magen och varit superdeppig. Efter att ha lämnat Kelly på dagis vid nio tog jag mig ensam in till läkaren i Kalmar. Tog lite blodprov och gjorde ultraljud för att se om de kunde se något fel på mig. Det hittades dock inget, så jag får helt enkelt hoppas mina magproblem går över med tiden...
Kan ju tillägga att jag inte är gravid. Jag antar att det säkert är flera av er som funderat, och tro mig, jag var också orolig ett tag. Det hade inte direkt underlättat min situation om man så säger, så jag är trots allt glad att mina problem handlar om något okänt än så länge... *s* Jag vill såklart jättegärna ha fler barn i framtiden men då vill jag skaffa dom med någon som älskar mig.

När jag kom hem la jag mig under täcket i min säng och tjöt som ett litet barn. Jag vet inte vart alla känslor kom ifrån. Jag har så mycket, och hur kan man då känna sig så ensam och maktlös inför livet som jag gör? Min mamma tror att jag desperat letar efter kärlek för att få bekräftelse och för att slippa vara ensam. Men som jag hela tiden stått för är att jag inte letar, personer kommer flygande förbi lite då och då, och självklart tar jag chansen och ser vart det kan leda. Än så länge har jag ju uppenbarligen bara hittat egoistiska killar, och borde nog bara vara glad att jag står på egna ben.
Min fina Sture kröp intill mig och höll mig sällskap tills jag piggnade till ett par timmar senare. Ja, jag sov faktiskt en hel timme sådär mitt på dagen. Allt skit tar så hårt på krafterna, och även att jag varit ledig från skolan i en hel vecka känner jag mig överkörd och helt slut.

Jag tog vagnen ut och hämtade Kelly på dagis och därefter gick vi till Konsum för att handla. Tänkte prata lite med chefen och se om jag har mitt sommarjobb kvar, men han försvann ut precis när vi kom. Typiskt! Vi mötte Nathalie utanför affären och bestämde att hon skulle följa med oss hem och äta mellanmål. En mycket bra idé! Risgrynsgröt och frallor blev det. Supersmarrigt. :)
Därefter åkte hon iväg till jobbet men lovade att komma tillbaka ett par timmar senare. Under tiden passade jag och min fina tjej på att läsa böcker om färger och siffror, leka med hennes lilla dockhus och titta på Pippi. Jag älskar att få ha henne här! <3
Nathalie kom som hon hade lovat och då åt vi middag och busade med prinsessan. Efter hon hade åkt hem nu ikväll ringde hon kort senare. Någon nöt hade visst satt en lapp på hennes vindruta om att eftersom hon blockerat garageutfarten hade "de" tagit reda på ägaren och ringt polisen. Jag blir så less på sånt folk. Varför hålla på och skicka tomma hot?! Vad skulle polisen göra åt den saken? Det är ju bara att blåneka om de ringer liksom, och det kommer inte leda nån vart alls... Hade det varit så viktigt att komma ut hade de väl kunnat ringa, eftersom de ändå fått fram namn och allt!

I morgon är det äntligen skola som gäller. Vi har en gruppexamination, så vi ska samlas i gruppen klockan nio och få uppgifter att lösa och svara på till redovisningen på torsdag. Därefter blir det nog en sväng hem till mina kära päron.
Nu ska jag tvätta bort sminket och strax bädda ner mig i min stora säng i väntan på skönhetssömnen. ;)
Puss

Inga kommentarer: