lördag 6 mars 2010

Älskade korvar!

Hej på er!
Jag sitter och lyssnar igenom Alexandra Burkes nya album på Spotify. Gillar ju hennes röst ni vet. :)


Kelly sover sött i sin säng. Vi har haft en jättemysig kväll tillsammans, så det kompenserade liksom för de timmar hon fick vara med sin pappa idag när jag jobbade. Åh vad jag har saknat alla korvar och skinkor, kunderna och kaffeautomaten! Att jobba i chark är nog mitt kall här i livet. Haha! Jag såg dessutom min blivande man. Det ni, inte illa för en helt vanlig dag på jobbet! ;) Så hädanefter ska jag börja hänga på KLT och åka buss till förbannelse i hopp om att få se lite brown sugar. Yummie! ;)

Hämtade upp prinsessan hos x:et innan vi åkte och handlade lördagsgodis och landade hemma hos mina föräldrar en sväng. Drack lite kaffe och fick en stund för mig själv. Tog en härlig promenad i skogen och njöt av solskenet medan Kelly var hemma och hoppade i Freddes säng i takt med musiken han körde genom sina dunderhögtalare i datorn. *s* Jag skulle nog inte klara av att bo i en stad utan tillgång till skog och hav, för det finns inget härligare än att få rensa tankarna där det är som vackrast och lugnast!

Jag lagade lyxmiddag idag, och både jag och Kelly åt så vi höll på att spricka. Tar det som ett MVG, med tanke på hur dåligt hon annars äter. :P Gjorde en pastasallad med Fusilli, grön pesto, gurka, paprika och fetaost och till det smaskade vi örtmarinerad kyckling och gröna bönor. Jag kan om jag vill. ;)
Kikade på melodifestivalen i sällskap av mig själv och min popcornskål, och måste väl erkänna att jag är lite chockad över att inte Alcazar gick vidare. Jessica kunde de väl skippat va? Fruktansvärt jobbig låt efter ett par refränger... *s*

Jag fick en jättefin beskrivning på hur en härlig person uppfattat mig under tiden vi känt varann. "... alldeles för fin för att va singel, sockersöt, snäll, omtänksam, kanske inte jättelugn alltid, lite halv-vild men ändå sansad, en bra mor, och en riktigt fin sångröst, o ja riktigt sexig kropp." Man blir alltid glad av komplimanger, även om vissa av påståendena känns mindre sanningsenliga i nuläget... Man behöver såna här människor i sitt liv, kom ihåg det! :)

Vi skulle ha fikat med Charlotte idag, men det kom helt bort i tankarna! Vi bestämde att vi skulle ses i morgon istället, bättre sent än aldrig. ;) Mycket ska hinnas med i morgon innan färden hem till Martin. Han skulle bort hela dagen igen, så jag behöver skönt nog inte stressa iväg med prinsessan med tanke på att hon säkert lär ha somnat när han anländer hem. Mer mystid över för mig, så jag klagar absolut inte. ;)
Nästa vecka ska jag seriöst ta tag i mitt liv! Jag känner mig fruktansvärt obekväm i min kropp för tillfället, men det är något jag själv orsakat. Det är inte svårare än att ta många långa promenader och äta nyttigt. Idag är jag positiv! :)

Jag ska fortsätta lyssna på bra musik ett tag till, och hålla alla tummar och tår för en någorlunda lång sovmorgon i morgon. Återkommer nog när jag sitter ensam och övergiven och laddar inför en måndag med skola.
Puss på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är den som levererar komplimangerna som står för sanningen i dem :) Och du är verkligen ALLT en kille kan drömma om!!! Så ta åt dig av det du hör för det är så andra ser dig, vacker och värdefull <3