lördag 20 mars 2010

Die die die my darling

Just i detta ögonblick hatar jag honom så mycket att jag skulle kunna köra över honom med min bil utan att blinka. Mosa honom på gatan och låta honom ligga där och känna sig lika förnedrad och lurad som jag gör nu. Jag skulle kunna krossa hans lilla familjeidyll på ett ögonblick om jag ville, men det tänker jag inte göra. Vill han lura sig själv och tro att han ska få leva lycklig i alla sina dagar så låter jag honom tro det. Det är helt och hållet hans förlust... Dessutom är hans kära flickvän säkert så blåögd att hon skulle acceptera sanningen och desperat gå vidare ändå.
Okej, jättefint att han kunde glömma utan problem, men att bli varse om att jag faktiskt inte var något annat än ett sexobjekt och en ljuspunkt i vardagen känns som ett slag under bältet. Jag vet att jag är värd bättre än så, att jag har så mycket mer att ge... Det är den som inte kan se och uppskatta det som förlorar. Ja, han är en stor jävla förlorare och jag hoppas innerligt att jag slipper träffa honom igen! Jag raderade hans nummer från min telefon, och jag tänker ta bort alla bilder i min dator. Han ska inte få finnas längre. Han ska bli lika betydelsefull i mitt liv som jag är i hans.
Jag skäms så mycket över att ha gått omkring och mått så jävla dåligt över honom och hoppats att han skulle känna likadant för mig, när det visade sig vara helt fel! Ja, jag skulle vilja spotta på honom just nu...

I övrigt har jag haft en jättebra dag! :) *brutal humörssvängning* Klockan kvart över nio travade jag och Kelly ut på parkeringen och installerade oss i Charlottes bil. Hon körde in till Leos Lekland, och där blev vi kvar i sex och en halv timme. Att vi orkade! Kelly sov alltså ingenting alls på dagen idag, och åt precis lika lite... En chokladboll, en glass och lite pommes fick jag i henne. Lagade mat när vi kom hem, men hon åt bara lite pasta. Nästan en hel flaska välling innan läggdags också för den delen... Ja, ibland kan hon faktiskt äta välling, och just ikväll ville jag att hon skulle få i sig något mer.
Tillbaka till leklandet! Det fanns gott om heta pappor att titta på, så jag stormtrivdes! *fnissar*

Prinsessan Kelly. <3
Är hon inte bedårande, min alldeles egna lilla solstråle? :P (dock bara en tillgjord min)
Efter många timmar var både Charlotte, Lovisa, Gabriel och Brötte-bruttorna slutkörda!

Nu vräker jag popcorn och ska skriva vidare på tentan. Jag måste bli färdig innan måndag om min planering ska hålla! Upp tidigt i morgon igen för den delen så det kan inte bli en alltför sen kväll... Vickan och Hannes kommer på fika med nybakade scones klockan tio, så det gäller att jag är uppe i tid så jag hinner med att baka, handla och göra oss klara. :)

Dags att sätta fart!
Puss

Inga kommentarer: