torsdag 4 mars 2010

En fika med en kär vän

Tjingeling!
Idag har vi haft en bra dag hittills. Kom hem från älskade Sanna för ett tag sen, och nu sover prinsessan gott i sin säng. Min pappa tog ju med min Hynda in till besiktningen, men det gick självklart inte igenom. Hur kunde jag tro att jag skulle ha tur där...? Får se vad pappa kommer med, förhoppningsvis är det bara smågrejer. Det värsta som kan hända är ju att jag får ställa av den ett par månader, men nu är det ju ändå vår snart och då kan man cykla och gå likväl som att ta bilen. :)

Vi promenerade iväg till Konsum och handlade lite frallor och korv innan Sanna-besöket. Passade på att lämna mina skoltider till chefen, och gissa vad! Jag ska få jobba redan på lördag. :D Visserligen är det bara ett par timmar av minnesuppfriskning, men ändå. Jag behöver det verkligen!
Sanna, jag och Kelly fikade frallor, vi "vuxna" drack kaffe och Kelly kikade på Bananer i pyjamas medan vi hade vårt obligatoriska tjejsnack. Välbehövligt! :) En av hennes vänner ska troligen komma hit och se om hon kan lista ut vem gubben som Kelly ser är. Jag skulle nog känna mig mer bekväm med det om jag visste vem det var och varför han är här, trots att jag tror han bara tittar till oss. Spännande! :)

Vi ska springa hem till mina föräldrar sen när prinsessan vaknat. Ska bli så trevligt med lite familjekärlek, det blir alldeles för lite sånt nuförtiden...
Åh vet ni vad! När vi kom hem från Sanna låg det ett paket här! Fotoboken hade kommit och jag är så helnöjd att jag skulle kunna gråta. Den var helt fantastisk och verkligen underbar kvalitet! Jag betalar gärna för att få hem fler såna böcker. Jag tror jag ska ta med den och visa upp för mamma. :)

Nu ska jag kolla mejlen och se om jag fått svar från min lärare. Jag vet ju inte vad jag ska göra istället för examinationen. Även om jag blivit tilldelad en liten roll (jag vet inte riktigt än...) så vill jag kompensera med något jag lagt ner energi på. Mitt samvete tål inte att jag surfar på de andra, jag vill ju känna att jag förtjänat ett godkänt!
Vi hörs ikväll gott folk, ha det toppen i kylan så länge!
Puss

1 kommentar:

Anonym sa...

Var så härligt att ha dig och Kelly här :) Två sprudlande goa o glada tjejer <3

Vi ses snart igen :) *kram*