onsdag 10 mars 2010

Lerfigurer och kloka ord

Godkväll lovers!
Jag har spenderat kvällen i min soffa framför Greys, med en kopp te och mitt nya, jätterosa nagellack. Me like! :) Det är viktigt att få känna sig lite fin även såhär mitt i veckorna, tänk på det!
Jag blev positivt överraskad när jag loggade in på banken och såg att jag faktiskt hade dubbelt så mycket pengar än vad jag först trodde på kontot. Det innebär att jag inte behöver dra en nödlögn i morgon när jag ska käka lunch på stan med Carro och Jimmy. Tack käre Gud, ibland är du på min sida. :)

Jag fick åka från päronen till x:et med min nyblivna bilförare till bror, och Kelly formligen slängde sig ut i trappuppgången när dörren öppnades. Vad man kände sig efterlängtad då! <3
Vi spenderade en bra stund med att pussla, pussas o kramas, bygga gubbar, nyckelpigor och jordgubbar av leklera, måla av varandras händer och kramas lite till.
Vad skulle jag göra utan min fina lilla diva?! Bara en kort stund med henne får mig att fyllas av positiv energi så jag klarar mig i flera dagar framöver. Hon är min livs levande batteriladdare, and I love it! :D

På fredag har vi klassfest, men jag har varit ganska skeptisk till om jag ska gå. Jag känner liksom inte någon direkt gemenskap i klassen, om man jämför med den i höstas. Det kanske beror på att man inte bryr sig om att komma in i klassen så mycket eftersom vi ändå inte kommer plugga tillsammans längre än till jul som det ser ut nu. Det låter som en lång period, men då har vi också långa praktikperioder som stjäl mycket tid och chanser till att umgås.
De allra flesta av tjejerna verkar ju jättetrevliga så jag kände mig tvungen att tänka om. Jag messade en av de "ansvariga" brudarna idag och skrev att jag tänker dyka upp. Det kommer garanterat bli en trevlig fest, och om inte har jag åtminstone gett det en chans.
Bjuder man inte till själv får man heller inget tillbaka, och då kan man inte förvänta sig några nya vänner, that's it!

Sture den store ligger utflängd på soffan och har tics i hela kroppen. Jag hoppas han drömmer... *s* Simba har gosat ner sig i fåtöljen, jag smygtittar lite på Sex rehab with dr Drew och ska bjuda er på ännu en bra låt innan jag lägger ner. Sov sött!
Puss

Inga kommentarer: