tisdag 23 mars 2010

Ska jag? Ska jag inte?

Godkväll!
Hoppas ni haft en fin dag! Jag hann med en sväng till mina föräldrar och hamnade i soffan med min kära lillasyster framför den härliga filmen Har ni hört ryktet om Morgans. :) Tog därefter mina racerskor bort till Sanna och blev bjuden på underbara mackor och kaffe. Sånt tycker vi om! Det blev som vanligt mycket tjejsnack, och det har skapat desto mer huvudbry hos mig!

Är det rätt att man ska låta ett förhållande fortlöpa när man vet att de lever i en lögn, att de inte kämpar med samma förutsättningar? Jag själv hade helt klart velat veta hela sanningen om jag skulle försöka lappa ihop något som gått i tusen bitar, och hade man då valt att glömma, förlåta och gå vidare är det åtminstone på ärliga villkor. Jag kan inte förstå hur någon tänker när man tiger om det allra värsta och förväntar sig att det ska flyta på och ordna sig med tiden. Nej min vän, sanningen kommer alltid fram till slut om det handlar om såna här saker. På ett eller annat sätt kommer hon få veta, mitt stora problem just nu är om jag verkligen ska ta på mig det ansvaret... Jag tvivlar starkt på att han skulle förstöra för sig själv genom att berätta själv, samtidigt som jag känner att jag inte ska blanda mig i. Fast jag är ju trots allt den "felande länken" som bär på informationen!
Jag tycker nog bara så synd om tjejen som ska behöva leva vidare och tro att allt är över och förbi, när hon missat det mest hjärtskärande av allt. Möter jag henne på krogen kommer jag garanterat berätta. Kontaktar hon mig kommer jag inte ljuga igen. Jag fick inget för att ljuga sist, så jag har lärt mig av mitt misstag och tänker vara ärlig. Man ska vara mot andra som man själv vill bli behandlad, det var det första man lärde sig på förskolan och jag tycker att alla borde ta del av detta.
Risken är ju att jag inte skulle bli trodd och istället misstänkt för att enbart vilja förstöra för dem, men i ärlighetens namn vill jag inte ha något mer med honom att göra. Åtminstone inte mer än nödvändigt... Nej, han krossade mitt hjärta och jag är inte så naiv att jag skulle tro på att det skulle bli annorlunda om jag fick chansen igen.

Det är dags att slänga mig i sängen och få lite sömn innan jag tar mig upp och förbereder mig för redovisningarna. Jag börjar redan kvart över åtta, så det blir en tidig dag. Måste ringa ett samtal och ställa in mitt planerade "möte" innan jag åker iväg också... Kanske att Jennie har tid för mig? Vi pratade ju om att ses, men jag kunde ju inte då eftersom jag hade annat inplanerat på eftermiddagen. Jag får helt enkelt höra efter under förmiddagen i morgon. :)
Godnatt med er!


Jag vet att det är tråkigt med såna här videor, men de riktiga jag försökte hitta på den här låten var skyddade och kunde tydligen inte visas i Sverige än. Orkade inte rota i hela arkivet just nu heller, så ni får nöja er med att lyssna på låten. :)

Inga kommentarer: