fredag 9 april 2010

Ett brutalt uppvaknande

Hej på er mina kära läsare!
Jag har helt snöat in mig på Stevie Wonder. Jag tror minsann jag ska öva in några av hans låtar. ;)
Idag låg jag i sängen och var nöjd med livet och mina planer för dagen, vilka bestod av en sovmorgon, lite sol på balkongen och en tur till Kalmar för att tjäna lite pengar. De grusades helt när jobbet ringde och var i akut behov av en Cecilia i charken. Jahopp, så jag flög upp ur sängen, slängde i mig lite frukost och gick till jobbet så fort att skosulorna nästan tog eld. Cykeln står kvar hos Martina sedan i onsdags och Hyndan är numera avställd i väntan på bättre tider, så jag hade inget annat val. 50 minuter efter det brådskande samtalet var jag i alla fall på jobbet och de blev lite imponerade över min snabba ankomst. :)
Spenderade därefter 8 timmar med skinkskivande, färsmalande, kundflörtande, putsande, torkande och fisk-kladdande. Mycket trevligt!
Tog sen med mig lite kycklingklubbor och potatissallad hem för att slippa laga mat. Mumma!

Eftersom mina Kalmarplaner fick ställas in, bad jag snällt min mamma och pappa att göra sig besväret och tjäna lite pengar åt mig istället. De tog med min förlovningsring och ett halsband med två berlocker in till en liten butik i stan, och i utbyte mot detta blev jag 660 kronor rikare. Perfekt! Det var saker jag aldrig använde i alla fall, och istället för att vara sentimental valde jag att byta in detta mot kontanter.
Så, summan av detta var att jag tjänade pengar både där OCH på jobbet. Dubbelt upp! :D

Solen har ju valt att hålla sig i moln hela dagen, så planerna på att lapa sol på balkongen hade ändå inte gått att genomföra... *s*
Jag och Sanna har varit fullt sysselsatta med att planera årets första grillfest i morgon. Jag vet inte hur många vi blir, men vi kommer ha det så himla trevligt! Grilla, sjunga allsång, hoppa studsmatta, dansa, skratta och ha det alldeles underbart! Och sen är det äntligen söndag och jag får hem min fina flicka igen. Can't wait!
Jag ska bort till Sanna lite senare ikväll och smida lite fler planer samt ta hennes husnyckel så jag kan köra igång det hela tills hon kommer hem från jobbet i morgon. Härligt att jag är så pålitlig att folk vågar ge mig sina nycklar! ;)

Jag tänkte passa på att besöka Martin och prinsessan i morgon under dagen också. Kommer bli en mycket bra dag på alla sätt och vis, det är jag totalt övertygad om!
Nu ska jag rocka vidare till Stevie Wonder och fundera på om jag ska göra mig besväret att trava bort med mina papperssopor och all plast till återvinningsstationen här borta i området, eller om jag ska låta bli.
Ha en härlig fredagskväll!

With love/Cecilia

2 kommentarer:

Anonym sa...

Shit! Jag borde nog ha läst din blogg innan jag gav dig min nyckel :P hahaha... Har full tillit till dig så det är lugnt, jag har inget av värde och om du vill städa, byta gardiner eller möblera om så är det helt okay :)

Det blir en bra fest :)

*kramas* // Sanna

linda sa...

hej va det pantbanken du gick till? för jag gick till en annan butik som bara har öppet torsdagar tror jag där fick jag 1300 för min uråldriga förlovningsring