måndag 12 april 2010

Farmor Idas kryddade revben till salu!

Godkväll!
Ikväll tänker jag fatta mig kort bara för att jag är så trött att jag börjar få huvudvärk... *s*
Dagen har, som jag trodde, varit kanonbra! Barnen är supermysiga, min handledare är jättebra på alla sätt och vis och jag är säker på att jag kommer våga ta för mig mer för varje dag som går. Idag kände jag mig dock mest i vägen, och till ingen nytta alls men vad kan man vänta sig på första dan?! Min handledare verkade inte hålla med mig i alla fall, men hon är väl van vid bortkomna, fumliga lärarstudenter vid det här laget. ;)

Jag hämtade upp prinsessan efter fyra, och promenerade hem. Just då var ju solen framme, och vi passade på att njuta så mycket vi bara orkade!
Vi åt söndagsmiddag idag, och då undrar ni säkert hur man kan äta söndagsmiddag på en måndag! Det gick alldeles utmärkt kan jag tala om, vi missade ju den igår och bättre sent än aldrig är mitt motto! ;D
Satt och kikade på Lilla sportspegeln där det var ett gäng barn/ungdomar som hade uppvisning i Capoeira, en brasiliansk kampsportsdans typ för er som inte vet... Kelly blev helt till sig, och skulle började karatesparka, snurra runt och stå på huvudet hon också. Min lilla kampsportsbrud! :)

I morgon fyller min mamma år, så jag tänker passa på att säga GRATTIS till henne! <3
Vi ska gå hem och hälsa på i morgon direkt efter jag slutat tänkte jag. Åh, jag är medbjuden på en konferens på onsdag som handlar om "det svåra samtalet", hur man ska förmedla eventuella svårigheter till föräldrar och sådär. Kommer bli intressant, om någon bara kan hämta Kelly på dagis åt mig dvs. Åh, då kommer jag ju inte få träffa henne knappt alls kom jag precis på. Vilket skit... :( Nåja, jag kanske inte kommer få fler såna chanser under praktiken nu, så jag ska försöka fixa det.

Jag var inne på jobbet idag också en snabbis, och haffade chefen för att lägga in en stöt om att få jobba mina barnlediga helger i sommar. Han kunde inte lova något alls, utan jag ska tydligen hoppas på att jag får jobba för någon som jobbar de helgerna. Hm... Ja, det blir som det blir, men de kommer inte kunna räkna med mig ett dugg om helgerna om jag ska vara tvungen att jobba mina barnhelger hela sommaren. Jag vägrar gå miste om varenda helg med prinsessan hela sommaren, och dessutom kommer jag helt säkert inte lyckas skaffa barnvakt varje lördag OCH söndag. It sucks to be them om jag inte får de helgerna jag hoppas på... *s*

Jag blev lite orolig idag när jag läste i Nettobladet. De säljer nämligen farmor Idas revben, bara sådär liksom! Vart är världen på väg...
Och med det slutar jag skriva för idag. När humorn totalt börjar spåra ur är det inte roligt längre.
Sov gott!

With love/Cecilia

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är helt säker på att han visst skulle kunna fixa så du får dem helgerna som passar dig! *morrar* Att han inte har lärt sig att vara rädd om de duktiga tjejer som vill jobba där... Hoppas på det bästa för det är du värd!

Lotta sa...

Hej är du på Mölstads skolan och praktiserar? i såna fall ses vi jag ska vara där i 4 veckor :)