fredag 23 april 2010

Hur man trakasserar en förälskad fjortis på bästa sätt

Hej på er!
Alla brudar har lämnat mig ensam igen, och jag planerar in läggdags.
Vi har verkligen haft det supertrevligt med bad, solning, fjortistrakasserier och film.
Angående fjortistrakasserierna så kom det sig så att hela badhuset var fullt av små kaxiga fjortisar. Helt plötsligt upptäckte vi ett litet par som ägnade sig åt oavbrutet hångel lite här och där. När de trodde de skulle få hela den varma bubbelpoolen för sig själva så trodde de fel! Vi kom nämligen, fem pers, och trängde oss ner enbart för att störa dem! Gissa om de blev tjuriga, men vafan! Vill man hångla kan man väl göra det någon annanstans så att inte vi kärlekslösa människor måste sitta och se hela kalaset och riskera att bli AVUNDSJUKA, tycker ni inte? ;)

Jag, Martina, Mikaela, Jessica, Therese och Lina (som dök upp från Lund som genom ett trollslag!) tryckte ner oss i min lilla soffa och tittade på New Moon. Underbar film, och jag är mer sugen än någonsin på att få läsa böckerna (Twilight för er som inte är pålästa)! Vi fick dock krångla lite med att få hit Jessicas playstation för att kunna titta på filmen. Min jävla DVD har gått sönder, och vi har inte kunnat titta på film på hur länge som helst... *sur*

Jag vet inte hur det kommer sig, men jag får dåliga vibbar inför morgondagen. Det känns helt enkelt som att det kommer gå fel någonstans, att kvällen inte alls ska bli som jag hoppats på... Oron kommer från många olika håll, och jag vet inte om jag riktigt kan sätta fingret på den här känslan.
Jag hoppas dock att det blir tvärtom och att vi kommer ha roligare än någonsin! Har man inte för höga förväntningar så brukar det gå bra. :)

I morgon får jag sova ut nästan en hel timme längre än jag fått göra hittills den här veckan, och jag tänker njuta så mycket jag kan! Med tanke på att jag tvingas upp tidigt för att få spendera några värdefulla timmar med prinsessan så klagar jag absolut inte. Jag riktigt längtar efter att få pussa och krama lite på henne igen, och snart är det ju söndag dessutom! :D

Sov så gott nu alla ni där ute!
With love/Cecilia

Inga kommentarer: