måndag 5 april 2010

Nästäppans återvändo

Hej på er alla!
Nu är prinsessan officiellt överlämnad till sin pappa, och jag ska tillbringa den kommande veckan i ensamhet. Ja, åtminstone här hemma... *s* Har nog inte hunnit fundera så mycket över det, men det känns redan tomt.
Vi har haft en någorlunda bra dag idag. Kelly har varit lite pipig och gnällig, och jag upptäckte ett munsår på henne. *panik* Det förvånar mig inte om svinkopporna har bestämt sig för att komma på återbesök. Jag vet inte om man bör göra det, men jag smorde (jag ville få det till smörjde, men det blev fel. Jag som ska bli svenskaläraret och allt... *s*) lite på själva såret med Microcidsalvan som vi fick sist hon var dålig, i förebyggande syfte.
Usch, jag hoppas innerligt att hon inte får tillbaka det, både för hennes egen och för min skull. Det skulle innebära att hon måste stanna hemma ett par veckor från dagis, och då blir jag underkänd på praktiken. Nåja, har man barn så har man och självklart offrar jag praktiken om det skulle behövas. Den går säkert att ta igen...

Tog en sväng till Netto och handlade riskakor där jag fick syn på en, av mig, väldigt illa omtyckt person. Det var tur att han gick så fort som han gjorde, för jag kände hur det började koka i mig bara av att se på honom.

Åh jag är på så underbart humör ikväll! Massor av härliga människor på msn att prata med, och man blir ju så lycklig av lite humor och flörtande. ;)
På onsdag har vi planerat in en klassfest med massor av roligt folk! Till och med Filip och Oscar är på, och dem har jag knappt umgåtts allt med under hösten. Oscar hoppade visserligen av, men shit så kul vi ska ha. :)
Igår fick jag ett mess av Gustav också. Jag saknar faktiskt hans bittra attityd. Hehe... Hoppas han också följer med en stund på onsdag, trots att jag tvivlar på det.

I morgon är en ledig dag, och jag har planerat in en förbannat underbar sovmorgon följt av ett besök hos mina älskade föräldrar. <3
Jag är så jäkla täppt i näsan, och min röst håller på att försvinna. Hur skulle jag klara mig om rösten åkte på semester! Kan ju aldrig hålla tyst... *s*

Nu är det dags för lite fingervila. Ha en underbar natt! ;)
With love /Cecilia

Inga kommentarer: