lördag 10 april 2010

Raindrop

Hej på er alla!
Vilket vackert väder vi har idag, alldeles perfekt för en grillfest! *himlar med ögonen* Vilken tur vi har tillgång till tak över huvudena i alla fall, så jag är alldeles övertygad om att vi kommer ha en väldigt trevlig kväll. :)
Vart ute på promenad i regnet och hälsade på hos x:et och Kelly. Jag fick tillbringa en bra stund med att bara sitta och gosa med henne i soffan. Jag riktigt längtar tills hon kommer hem! <3
Tog systemet på vägen hem och sprang förbi Martina på en kram och lite prat. Nu väntar jag på att päronen och syster kommer förbi och hämtar upp mig så vi kan åka och spana kött inför grillningen. Underbart!

Till Linda
som frågade undrade vart jag sålde mina guldsmycken: Jag vet inte vad stället heter, men det ligger tydligen vid Kullzenska (ingen aning om stavningen här...) i stan. Han ger 150 kronor grammet och jag hade bara en liten nätt ring. Det finns alldeles säkert andra ställen som betalar mer, men det är för sent att gräma sig över det nu. ;)

Usch så trött och hängig man blir när himlen hänger utanför fönstren... Kan inte solen kika fram om så bara för en liten ynka stund? Det har ju utlovats vackert väder i morgon har jag hört, och då skulle det ju inte göra något om det klarnade upp framåt kvällen i alla fall! Tur man har nära hem om det skulle ösregna. ;)
På väg hem från Martina blev jag stannad av en tjej i huset mittemot. Hon bjöd in mig till sin 30-årsfest och jag lovade att jag absolut skulle komma in och hälsa om de är kvar när jag ska hemåt. Jag tycker det är väldigt trevligt att vara eftertraktad. ;D

Ha nu en härlig lördag vart ni än befinner er och vem ni än umgås med!
With love/Cecilia

Inga kommentarer: