måndag 26 april 2010

Ut med domaren och in med... *s*

Oh gosh, jag är så trött så jag håller på att dö...
Dagen har varit händelserik och trots jobbig ångest idag på morgonen kom jag iväg och lyckades som alla andra dagar, att genomföra mitt "jobb" med barnen. :) Höll ju i en idrottslektion med brännboll i det vackra vädret och det gick skitbra! Det förlorande laget var dock väldigt bittra på mig i slutet. Dåliga förlorare eller dålig domare, det är frågan! ;)

Kelly och jag hann med att gunga lite innan vi tog oss hem och lagade mat, pusslade, bråkade och kramades innan hon somnade sött i sin fina säng. :)

Fru M. : Jag tror jag har en liten aning om vem du och dina små troll kan vara. Har för mig jag sett er (ja, jag spanade in bloggen med alla bilder ;P) på väg till dagis några gånger. Är det ni så vet jag att jag tänkt att du ser ut att vara en så ung mamma och redan hunnit med tre barn! Imponerande. ;) Ja, förhoppningsvis är du ju den jag tror då också... *s*

Jag som hade så mycket att prata om ikväll kände jag, var faktiskt riktigt laddad innan jag satte mig vid dumburken. Tyvärr hade jag envist bestämt mig att ta itu med en del måsten innan jag började skriva, vilket resulterade i att orken tog slut. Förlåt... *s* Mina räkningar blev åtminstone betalda, och jag har till och med kollat upp busspriser till Stockholm. :)

Här får ni de utlovade bilderna från i lördags. Det är inte många, och enbart en jag är med på, tro det eller ej. Jag ansåg helt enkelt inte att jag såg tillräckligt (re?)presentabel ut på de övriga bilderna, och hade inte energi nog att sitta och pilla med fler bilder än såhär.
Sov gott!

With love/Cecilia

Har ni sett en härligare syn! Tre hårt arbetande killar i köket. ;) Vilket resulterade i detta...
En smarrig musselsoppa. *yummie*
Och så den här underbara varmrätten. Saliven börjar rinna bara jag tänker på den... :)

Min vackra pingla. *love*
Och så skulle vi såklart demonstrera att det minsann fick plats med fyra personer i Foffes badkar. Lite trängre, lite mysigare... ;)
Träffade på Ann och Maria ute även denna gång. Mycket underbara brudar!

1 kommentar:

Fru M. sa...

Ja men jaaa! Vi har nog sett varandra några gånger, haha! Jag har så j*kla dåligt ansiktsminne, men nu tror jag att jag är rätt säker =)

Kanske ses nån annan gång utanför kotten då ;)
Hoppas det är bra med dig och sötnosen Kelly!