tisdag 18 maj 2010

Alla dessa dofter...

Vart man än går, vart man än befinner sig så finns de där. Dofterna. På en gata luktar det bilschampo och bilvax, på en annan slår dofterna av blommande träd emot en när man promenerar, och det är så underbart! Jag är oerhört besatt av allt som luktar gott. Parfymer, sköljmedel, alla sorters rengöringsmedel (jag är obotlig rengöringsmedelsmissbrukare, nöjer mig dock med att lukta...), bensin (skulle kunna dricka det direkt ur slangen!), blommor, sommarregn... Ja jag skulle kunna sysselsätta mig på heltid med att gå omkring och lukta på alla underbara dofter som finns precis överallt!

Kvällen har varit jättetrevlig i sällskap av Sanna, glurriga mackor, litervis med te, choklad, tjejsnack och massor av underbar tjejteve! Martina hoppade av, men kommer absolut ta igen det snart! :)
Jag ska alldeles strax krypa ner i sängen. I morgon ska jag ta mig in till Kalmar igen och köra diskussion om VFU:n innan jag bänkar mig i biblioteket och försöker få lite gjort. Känner jag inte för att plugga kan jag ju alltid sjunka ner i boken om Edward och Bella, och om ni frågar mig låter det way more trevligare. *s*
Därefter ska jag ha lunchdejt med min vän Foffe, och kvällen måste ägnas åt plugg!

Jag lovar att återkomma med massa trevliga uppdateringar i morgon! Nu är det skönhetssömnen som gäller. Sov så sött!
With love/Cecilia

Inga kommentarer: