söndag 30 maj 2010

Det där med nätkontakt

Min katt är borta! De jäklarna öppnar balkongdörren själva om jag glömt låsa den, och smiter sedan ut och låter såklart dörren stå vidöppen. Inatt när jag kom hem var det alltså en aning kallt i lägenheten... *s* Sture var hemma när jag kom hem, men Simba har jag inte sett röken av sen igårkväll. Jag vet att det låter löjligt att börja oroa sig redan, han är ju hankatt och allt det där, men jag har förlorat så många älskade katter att jag blir hypernervös för väldigt lite...
Jag ger det till i morgon bitti, har han inte dykt upp då så blir det att springa runt och ropa i området och spana utefter vägarna. :S

På tal om något helt annat så finns det vissa saker som är enormt viktiga för att fånga mitt intresse. Skriftspråket visar väldigt mycket av vad man är för en sorts person, vad man använder för formuleringar, tecken, ord och fraser. Någon som skriver puttinuttigt med massor av hjärtan, utropstecken, söta små smeknamn och mängder av ^^-smilegubbar är i mina ögon en fjortis. Är då personen långt ifrån fjortisåldern och ändå inte kommit ifrån detta drar jag slutsatsen att det måste vara en tönt.
Någon som skriver kortfattat med krångliga ord och skumma formuleringar med så mycket som inga smilegubbar är svårlästa, men jag kan nog tolka det som att det är en rätt tråkig och svår person.
Jag är nog ganska fördömande och sätter gärna nya personer i fack utifrån första intrycket. Men jag är däremot väldigt duktig på att ge andra chanser och snabbt ändra mig om jag märker att jag haft fel! Därför är det så mycket enklare att bilda sig en uppfattning om folk man träffar i verkligheten där man kan se på kroppspråk, miner, höra undertoner och sånt där.

Saker och ting kan ju också tolkas jävligt fel när man enbart skriver. Skriver jag och ger någon en komplimang är det enbart för att jag vill säga vad jag tycker och passa på att göra en annan människa glad, det betyder alltså inte att jag vill ses och ha sex. Jag träffar inte människor jag knappt pratat något med. Man ska vara väldigt försiktig med det där...
Nu i helgen ska jag för den delen träffa en kille jag haft nätkontakt med i ett år. Jag har aldrig tvivlat på att han inte är den han utger sig för att vara, och jag ser verkligen fram emot det! Han är en kille som verkligen kan få en på bra humör om man har en dålig dag. En kille som kan få mig att skratta högt i min ensamhet, och som dessutom är väldigt omtänksam och lättpratad.
Jag har inga som helst förväntningar bortsett från att jag är övertygad om att vi kommer ha trevligt. Han har en tjej på gång där han bor, så det kommer inte att bli något annat än på vänskaplig nivå! Det är faktiskt skönt att veta att det inte finns några andra särskilda förväntningar än att bara ses och lära känna varann. Vänner kan man inte få för mycket av! :)

Nu blev det ju inget snack om gårdagen, men jag ville så hemskt gärna dela med mig av kvällens tankar. Nu blir det sängen!
Natti natti/Cecilia

Inga kommentarer: