lördag 15 maj 2010

En simpel Morakniv

Hej på er!
Jag passar på att blogga nu, för resten av kvällen har jag en dejt med en kär vän från trakten. :) Dippen står redo i kylen och smaklökarna värmer upp genom att vattnas i min mun... *s*

Medan Kelly sov passade jag på att kolla in mitt konto för att veta ungefär hur mycket pengar jag hade råd att spendera på mat. Höll på att ramla av stolen när jag såg att jag hade ungefär fyratusen mer än jag räknat med, och blev helt tom i huvudet. Något måste ju gått fel? Var det skattepengarna som redan kommit in? Hade min arbetsgivare betalat ut en felaktig lön? Det stod ju bokfört att det var just lön jag hade fått, men det skapade bara ännu mer förvirring i min hjärna. Vadå lön? Jag har ju inte jobbat något i april vad jag kommer ihåg, och om jag mot förmodan har gjort det så har det helt säkert inte varit tillräckligt mycket för att få över fyratusen i lön!
Nåja, jag hoppas på att jag ska slippa betala tillbaka något, men jag tänker gå till botten med det här pengamysteriet. Under tiden gottar jag mig åt att ha kunnat spara tvåtusen till juni/juli och tusen till prinsessan. Det var ändå pengar jag inte hade räknat med att få, och då kan man ju passa på att spara undan dem. ;)

Vi hade en jättetrevlig eftermiddag hos Vickan och Hannes, med middag, skratt, lek, skitprat och det obligatoriska bråket mellan de små envisa rackarna. Idag gick det dock något vilt till, jag hade fått i uppgift att underhålla barnen medan Vickan lagade mat där nere. Sagt och gjort, men plötsligt blev jag så jädrans kissenödig. Kollade av så skitungarna lekte snällt med ofarliga saker, och sprang in på toaletten bara ett par meter från lekrummet. Helt utan förvarning hörde jag Kelly börja illvråla, och när jag rusar ut utan att ha gett jeansknapparna en chans, kommer det andra lilltrollet med en Morakniv i högsta hugg. Vart kom den ifrån liksom?!
Det tog ett par sekunder innan jag fick panik och rusade in till prinsessan som satt och grät så tårarna sprutade. Tack och lov var det det enda som sprutade, för kniven hade "bara" orsakat två yttepyttesmå, nästintill obefintliga jack i skinnet på hjässan. Men jesus kristus så jävla rädd jag blev där ett tag! Stackars Vickan blev helt olycklig, men det hade lika gärna kunnat vara Kelly som slagit Hannes med kniven i skallen. Tack och lov att det inte hände något värre! Tänk så lite tid det krävs för att två skitungar ska hitta farliga föremål och orsaka olycka egentligen!
Resten av tiden vi var kvar lekte de lite snällare (utan kniv i alla fall...) och vi fortsatte ha trevligt tills klockan var alldeles för mycket. Tack kära ni! :)

Nu kom min dejt, så jag ska se till att vara ordentligt social hela kvällen. Var det ni också vettja!
With love/Cecilia

Inga kommentarer: