tisdag 11 maj 2010

In love with a fairytale...

Godkväll!
Den här veckan har verkligen börjat jättebra, och jag känner mig som världens bästa mamma igen. <3 Ingen stress på morgnarna, lugnt och skönt med lek och promenad efter hämtning på dagis, dunderrutin med sagoläsning på kvällarna. Ja, you name it. Det känns faktiskt underbart att vara någorlunda pigg och glad!

Jag vet inte om det var ett misstag att börja läsa första delen ur Twilight... Efter att ha sett filmerna kände jag att det absolut var dags att börja läsa böckerna, något jag helst brukar göra i omvänd ordning...
Jag har aldrig varit med om att jag blivit så totalt förtrollad av en bok och dess innehåll som jag lyckats bli nu! Jag går hela dagarna och bara längtar efter att få lägga mig i sängen och läsa vidare. Jag har gått och blivit störtförälskad i Edward Cullen!
Känner igen mig i så väldigt mycket av författarens beskrivningar, och det har satt igång mina tankar på en person ur mitt förflutna. Absolut inte på något jobbigt vis, han som person är totalförträngd, men det vi hade levde tydligen kvar i bakhuvudet... Jag längtar så mycket efter den där känslan igen. Den där förälskelsen... Jag är livrädd för den, men nu när jag läser om den väcks en sån jävla längtan efter pirr i magen och tunghäfta! Den som väntar på nåt gott...

Jag ska planera lite inför morgondagens idrottslektion, och se om det finns något billigt o bra i reklambladen. *s* I morgon är veckans sista arbetsdag i skolan, och det är en lång sådan... Därefter är vi ju dock lediga några dagar. Jag har visserligen tackat ja till att jobba några timmar i charken på fredag, men det känns bara roligt. :)

Dags att göra lite nytta innan jag kryper ner under mitt varma täcke med min (läs: kommunbibliotekets) bok.
With love/Cecilia

Inga kommentarer: