torsdag 20 maj 2010

... och så kom sommaren!

Var hälsad kära läsare!
Jag trodde inte mina ögon när jag kikade ut mellan persiennerna idag när jag vaknade. Var det verkligen solsken ute, eller lurades det bara? Nej, det var faktiskt lika underbart väder som det såg ut!
Hade lite planer för förmiddagen, men jag ändrade mig snabbt och spenderade ett par timmar på balkongen i bikini. Varmt, svettigt och alldeles jättehärligt vill jag lova! Rustade mig för värmen och promenerade iväg till Hjulet och hälsade på x:et lite. Vidare iväg till Doc och städade innan jag cyklade förbi affären och köpte med mig en Magnum almond. Yummie!

För er som undrar vem tusan Doc är och varför jag städar åt denna person, kan jag tala om att Doc är en f.d. granne som jag började städa åt för nästan 5 år sen. I och med detta offrar jag i snitt enbart 80 minuter i månaden av min fritid, och tjänar dessutom pengar på det. Man ska ta de chanser man får till att tjäna lite pengar, så länge det inte handlar om konstiga saker som att sälja sin kropp och sådär... *s*

Resten av dagen ska ägnas åt en Martina-träff, pussar och kramar med prinsessan Kelly och ikväll skriver jag på mina VFU-uppgifter. Det finns tillräckligt med överambitiösa tjejer i min klass, så jag kan gott unna mig att vara lite oambitiös såhär emellanåt. ;) Dessutom, vem har lust att sitta instängd och plugga när sommaren kommit till Småland?!
Ha en härlig dag i solen!
With love/Cecilia


1 kommentar:

Anonym sa...

Lilla rara vän. Här uppe i 08 har vi haft solsken i flera dagar nu ;) Suck on that :D
Mvh: Guess Who ;M