torsdag 27 maj 2010

SATS 2

Heeej!
Jag är lite smålycklig faktiskt. Haft en härlig kväll i Kalmar med mina brudar. Syndade på Donken och fortsatte med bio. Sex & the City 2 är helt klart en sevärd film! Att Hans Wiklund dissade den med en etta på betygsskalan har ju en enda simpel förklaring: HAN ÄR MAN! Jag fylldes av många tankar och känslor under filmens gång, men gick ut ur biosalen nöjd och glad! Tack tjejer!

Martin ställde upp och kom hit efter jobbet för att vara med Kelly tills jag kom hem. Han hade med sig en tidig mors dag-present och jag blev så glad! Han är faktiskt duktig på att komma ihåg såna grejer. :) En geisha-chokladask och en korg med badskum och sånt småplock fick jag. Härligt!

Dagen inleddes med en flera-timmar-lång-sittande-ute-i-solen-fika med min kära Sanna uppe på torget. Vi hade så väldigt mycket att prata om, och helt plötsligt från ingenstans dök en superhärlig kille upp! Jag har varken sett eller hört något ifrån honom på jättelänge, men nu blev jag påmind om vilken solstråle han är! :) Nathalie dök dessutom förbi efter hon slutat jobba, och jag följde med henne på en shoppingtur på köpingen innan det var dags att hämta min lilla diva på dagis igen.

Jag blir så jävla arg när man blir indragen i konstiga situationer mot sin vilja. När man hela tiden står fast vid sina åsikter men på något oförklarligt sätt inte lyckas tydliggöra och få fram budskapet. Det resulterar bara i att allt blir fel och att alla blir lidande! Andra för att jag råkar vara expert på att krossa de stackarna som flugor på en landsväg, jag själv för att jag "tvingas" till dåligt samvete och ångest för att jag inte har en aning om hur man hamnat där. Ja, jag blir sur...
Jag har sagt det många gånger, och inleder oftast en ny bekantskap med att säga att jag enbart innebär problem! Det är upp till var och en om man vill tro på det, men i slutändan visar det sig alltid att jag har rätt. Blir inte jag sårad så är det jag som sårar. Intimitet suger verkligen, och jag tänker inte utsätta varken mig själv eller någon annan för det igen om det alltid ska sluta illa. *muttrar*

I morgon kör Bluesfestivalen igång på allvar i lilla Mönsterås! Hoppas på vackert väder och kalasmycket folk så det blir som det SKA vara under bluesen. :) Tar nog med mig prinsessan en runda på köpingen, och då är det ju tur att hörselkåporna vi fick av Klara och Per finns på plats i lägenheten.

Tog förresten en runda in på jobbet idag och pratade lite med chefen. Jag blev så jäkla besviken på mina arbetstider för första perioden i sommar, att jag kände mig tvungen att lägga in en liten kommentar om detta. Två av periodens fyra veckor jobbar jag bara 12 resp. 13 timmar i veckan. I veckan! Det är ju inte klokt. Hur ska jag kunna klara mig på det har de tänkt!
Positivt är ju att jag fick som jag ville, och jobbar mina barnlediga helger. Då kan jag ju njuta av tiden med prinsessan utan att klura på barnvakt hela tiden...

Nu ska jag bänka mig i sängen och hoppas på lite skönhetssömn så jag är pigg och glad när jag vaknar i morgon. Jag har på känn att det kommer bli en mycket bra dag! :)
Sov sött och dröm många härliga drömmar.
With love/Cecilia

Inga kommentarer: