fredag 21 maj 2010

Sex & the City

Tjingeling!
Jag är på topphumör och sitter med Apollo Drives låt "papercut" i högtalarna. Lovely!
Solen var ju och hälsade på även idag, och även om det ska innebära att det är mulet och regnigt hela helgen för att väga upp det hela är jag väldigt nöjd med vad de här två dagarna har bjudit på. :)
Inledde dagen med någon timme ute på balkongen, och efter en snabbdammsugning hann jag läsa i lite böcker innan mr. Foffe kom förbi. Han hade med sig en sprillans ny dvd till mig, och vad kunde passa bättre inför min och tjejernas kommande filmkväll här hemma! :)
Det känns absolut helskumt att få saker sådär utan att ha gjort sig förtjänt av det, och hade jag inte vetat bättre hade jag nog kunnat uppfatta hela situationen som nån jävla utnyttjningsprocess från min sida...
Ölandskorken gav mig en dvd förra året eftersom jag inte hade någon, men den gick ju sönder till slut...
Jag beklagade mig för Foffe en aning över att vi inte kunde se på film här hemma längre, helt utan baktankar, och då blir jag helt apropå erbjuden en ny! Ibland är det hemskt bra att vara charmig. ;) Tack så väldigt mycket i alla fall, den har redan kommit till användning!

Nathalie kom förbi efter två, och vi tog en lång härlig promenad runt köpingen i det vackra vädret. Satte oss i hamnen och smaskade glass, handlade lite nödvändigheter till Kelly och tillbringade sedan lite tid på balkongen i värmen. Martina och Therese kom hit för att svulla onyttigheter och ägna resten av kvällen åt att titta på massor av underbara avsnitt av Sex & the City. Tack mina fina brudar för en kanonfredag!!

Det är dags att plocka ögonbrynen innan jag lägger mig i sängen och samlar energi inför morgondagen. Mycket som står på schemat, så det gäller att vara så pigg och fräsch som möjligt!
Sleep tight!
Puss och kram/Cecilia

Inga kommentarer: