torsdag 20 maj 2010

Skrämmande människor

Ibland händer det att man träffar på - eller som i mitt fall, ser någon på bild - som gör en mörkrädd. Jag snubblade över den här bilden på Sophie Monk, som jag för övrigt aldrig hört talas om, och det kanske bara är jag men ser hon inte förträffligt läskig ut?

Jag fick en kommentar om att det tydligen varit strålande solsken i flera dagar längre upp i landet, och hade det inte varit såhär underbart väder här nere idag så hade jag garanterat blivit bitter. ;) Jag har mina aningar om vem du kan vara, men jag låter det förbli ett mysterium. *blink*

Jag kom nyss hem från x:et och prinsessan. Hon vart lika glad som alltid över att jag kom, och jag blev i vanlig ordning nästan översprungen när jag kom innanför dörren. Lovely! Vi ägnade en stund åt att åka gunghäst (ja, ni läste rätt. Vi åkte...), sparka boll (hon är en lovande fotbollsstjärna vill jag påstå!), hoppa i sängen, pussas och kramas. Nu är mina Kelly-batterier påfyllda så jag förhoppningsvis klarar mig tills på söndag. Om inte annat så vet jag ju vart hon är. :)
Innan jag hamnade där btw, så satt jag och Martina nere i hamnen i solskenet och gottade oss med skitprat och skratt. Hon är min andra halva och jag är så glad att hon finns i mitt liv! <3

Nu måste jag få i mig lite mat. Ska slänga in en Grandiosa-pizza i ugnen, och sen har jag ju faktiskt ett gäng rökta räkor att smaka på också. Ska bli spännande att se om jag gillar dem. :)
Plugg står som nästa på dagordningen, och med det önskar jag er alla en trevlig kväll! (Jag blir lika förvånad varje gång jag lyckas låta så formell... *s*)
With love/Cecilia

Inga kommentarer: