måndag 14 juni 2010

Kvalitetstid

Tjingeling!
Jag sitter hemma hos mina föräldrar igen. Jag tycker inte jag gör något annat numera och börjar känna mig som Sally Santesson... Men, jag ser det som att jag tar igen all den tid jag förlorat när jag haft mycket med skola och annat. Jag har ju såklart vänner att umgås med, men alla är mer eller mindre upptagna på sitt håll såhär emellanåt, precis som jag själv är.
Jag saknar Martina jättemycket, och tänker krama henne i ett dygn när hon kommer hem från Borlänge. <3
Sanna ska jag träffa i morgon har vi planerat, och innan dess behöver jag nog städa av lite hemma så jag vågar släppa in henne. ;)
Nathalie har skaffat sig en lånehäst som tar alla hennes fritid just nu.
Jag tycker det är väldigt skönt att ha lite olika sorters vänner. När Kelly är hemma umgås vi mycket med andra mammor och barn, något jag inte gör lika ofta när jag är ensam. Man behöver den där omväxlingen, inte bara sitta och prata barn, men inte heller enbart prata om skvaller och nöjen. Mitt liv har en härlig balans!

Jag ska ut och rasta mamsen en sväng. Vi ska ta bilen till Hjulet och titta på fina gamla grejer, handla glass på Ica och kanske prata lite med chefen på jobbet. Fick ett samtal av en jobbarkompis som ville byta fredagstider med mig. Något svårt kände jag med tanke på att jag jobbar varje fredag mellan 8.30 - 18.15 hela sommaren. Hon ringde upp efter att ha pratat med chefen och sa att det förmodligen kommer ske en och annan ändring med mina tider, och det känns inte okej! Även att jag skulle uppskatta en och annan sovmorgon så vill jag ha kvar mina tider...

Lyssna på den här underbara låten och ha en fin dag!
With love/Cecilia


Inga kommentarer: