torsdag 3 juni 2010

Kyssfakta

Klockan är mittinatten och jag bränns. Huden är lagom röd efter min härliga dag på gräsmattan hos päronen där jag också läste och lärde mig detta om kyssar (Cosmopolitan september 2009). Det var rätt intressant faktiskt, så jag tänkte dela med mig. ;)

Visste ni till exempel att kyssar ger dig friskare tänder? "Kyssande ökar din salivutsöndring, vilket gör att bakterierna har svårare att få fäste i munnen." Mer hångel = mindre karies.

Kyssarna är som en "barometer" för hur det står till mellan dig och din älskling. Par som slutat "djupkyssas" är helt klart i riskzonen för uppbrott. Nej, det räcker inte med små ytliga pussar då och då. Slutar ni kyssas och hångla så håller ert förhållande på att förlora sin erotiska laddning. För kyssar, i synnerhet långa och intima sådana, kräver äkta kärlek - medan sex kan man ha utan så mycket som en tillstymmelse till liknande känslor. Tänk på det!

Ta reda på vad han/hon känner för dig genom att tyda kyssarna!
Vill h*n kyssas i timmar och se dig i ögonen?
Då är det h*n förmodligen vansinnigt förälskad i dig, nykär och galen!

Kysser h*n dig glupskt, nästan desperat?
Personen är otroligt tänd på dig! Stämningen mellan er är erotisk och laddad, nästan så man får en känsla av att det handlar om förbjuden kärlek...

Kysser h*n dig ömt och ofta?
Då har ni troligen varit tillsammans ett tag och båda är trygga i relationen. Kanske för trygga...

Kysser h*n dig allt kortare och verkar lite disträ?
Har ni varit tillsammans ett tag? Tyvärr verkar det vara främst killar som i en långvarig relation tycker att kyssar är "onödigt tjafs..."

Pussar h*n dig bara godnatt?
VARNING! Kärleken börjar svalna...

Vänder h*n bort ansiktet när du vill kyssas?
Då är kärleken definitivt inte högsta prioritet...

Tänkvärt! Ihärdigt kyssande kan blåsa liv i ett förhållande som går på tomgång. :)

Det var allt jag hade att komma med idag. Nu är det dags att sova en stund innan jag återvänder hem till mina föräldrars gräsmatta för att pressa liiiite mer i solen. Solskyddsfaktor på! Vill ju inte se ut som den rödaste av kräftor när mitt besök från Norrköping kommer och hälsar på. :)
Sov så gott!
With love/Cecilia

Inga kommentarer: