tisdag 22 juni 2010

Som man bäddar får man ligga...

... och med tanke på att jag alltid bäddar med lakan så sträckta att man kan studsa mynt på dem, så ligger jag stilla. ;)
Hej på er! Jag har haft en bra dag med prinsessan, trots en del trots *s* och tjurigheter från oss båda. Jag var på skitdåligt humör hela förmiddagen, och Kelly bråkade och vägrade lyssna när vi var i affären, så vi gjorde nog mycket väsen av oss. Tillräckligt mycket för att en vänlig själ ville lysa upp mitt dåliga humör genom att ge oss lite pengar i form av pantflaskor hon hade glömt panta. :)

Vi skulle träffat många vänner idag, men ingen av dem var tillgängliga. Vissa människor gör mig lite ledsen genom att säga mycket och göra lite. Är man betydelsefull så prioriterar man, i annat fall gör man det inte och vad ska man då ha vänskapen till?
Jag bakade morotsmuffins och tog Kelly med mig hem till päronen istället. Där fick jag bevittna återkomsten av broder Henrik (han rakade av sig håret, och äntligen såg man hans ansikte igen!). Mycket spännande!

Kelly har blivit fixerad vid kroppen och dess utsmyckningar. Hon har kommit underfund med hur hon själv är uppbyggd och pratar massor om bröst och "kissemurror". Jag får kämpa på med att försöka få henne att förstå att det även finns ett könsorgan kallat "snopp", eftersom det (tack vare hennes översociala beteende) kan sluta pinsamt om hon traskar fram till någon okänd kille och frågar om han har en "kissemurra"... Visserligen skulle det vara minst lika pinsamt om hon frågade efter det rätta ordet, men vem kan skämmas över ett så charmigt litet barn? <3
Igår stod hon och filosoferade med mig. Hon sa "Mamma har stora tuttar. Martina har stora tuttar. Sanna har stora tuttar.... Och Kelly har SMÅ tuttar!" Kan man göra annat än att älska henne! *fnissar*

Nu ska jag bädda ner mig i väntan på skönhetssömnen. I morgon väntas jobb några timmar, och innan dess ska både Doc få sin lägenhet städad, mamsen ska förhoppningsvis hinna bjudas på scones och jag ska försöka komma ihåg att andas under tiden...
Sleep tight/Cecilia

1 kommentar:

Anonym sa...

Underbara Kelly <3 hahaha... Det där med vänner som prioriterar annat än vänskapen är trist, vänner är så otroligt värdefullt och dem bör man vara rädd om! Du är en sann vän, en härlig person som man kan vara lycklig över att få ha som vän!
Ha en härlig onsdag! *kram* Sanna