onsdag 16 juni 2010

We no speak americano

Jag kan inte hjälpa det, kära läsare. Det har bara blivit så att jag från första gången jag hörde den här låten, satt med öppen mun och undrade vad f*n det var för skit, har gått till att sitta här och digga och nästan sjunga med. Ni måste väl ändå erkänna att den är ganska svängig? :)Jag tog barfota-premiären idag och traskade hem med flipfloptofflorna i handen istället för på fötterna. Det är som om man blir ett med marken man går på. Man känner varje sten, varje grässtrå, känner hur asfalten skiftar från solvarm till kall i skuggan. Ja, att gå barfota är helt klart underskattat!
Kelly och Martin fick finbesök av MOI idag, och Kelly blev eld och lågor. Hon har växt så mycket min vackra prinsessa, på bara några dagar. Dessutom blev jag jättestolt över x:et som faktiskt kämpar jättemycket med blöjan och nappen.
Jag vet att jag är en hemsk människa ibland men jag tror det är vad nästan alla mammor känner, att man själv gör bästa jobbet med sina barn. Det är ju faktiskt fel, med tanke på att papporna gör ett toppenjobb på sina egna sätt. De kanske inte värdesätter samma saker som man själv gör, kanske inte ser poängen med många saker man försöker få dem att göra, men de gör sitt jobb. Och så länge barnen mår bra, är friska, hela och rena så borde man inte klaga! Jag jobbar ständigt med att släppa på kontrollen och tycker nog att jag kommit en liten bit på väg. Martin är en fantastisk pappa, och ingen kommer någonsin kunna ta hans plats! <3

Jag fick ett samtal från Nathalie idag som frågade om jag fortfarande var intresserad av att jobba i baren under Blomsterrocken i juli. Fixade, trixade och flörtade lite med mamma, och så var det klart! Med tanke på att det är barnhelg just då så måste jag ju se till att någon kan sitta här hemma och passa Kelly medan jag serverar alkohol. Hellre tjänar jag pengar än att slösa dem. Vuxenpoäng? ;D

Nu är det dags för mig att bädda ner mig i sängen och läsa en stund. I morgon väntar en hel dag på Konsum, och jag måste se till att vara pigg och fräsch så jag orkar flörta med alla kunder och leverantörer jag riskerar att springa på. ;)
Sov gott och dröm härliga drömmar!
With love/Cecilia

Inga kommentarer: