lördag 24 juli 2010

En dag med kaos, skratt och äventyr

Hej på er alla!
Jag hoppas ni haft en bra dag i regnet. Jag bestämde mig ju redan igår för att puttra in till Kalmar med päronens Volvo och Kelly. Jag nämnde något om en dejt igår också, men den blev såklart aldrig av. Jag var klok nog att inse möjligheterna just idag, och tvingade Martina att följa med oss. Ja, tvingade var väl kanske att ta i en smula, jag frågade och hon sa ja... ;)
Vi åkte härifrån vid tolv och anlände till Kalmar (efter att ha masat oss fram i 80 längst bak i en husvagnskö hela vägen in. Jag gillar inte omkörningar när det är dåligt väder och istället för att riskera både mitt, mina passagerares och de övriga bilisternas liv genom en omkörning ligger jag hellre bakom och finåker...) för att med en gång få veta att vi inte skulle komma in på Leos Lekland utan att köa i en halv evighet. Jag var i akut toalettbehov, och vi kände inte alls för att stå stilla och köa bara för att komma in och inte kunna röra en fena bland allt folk.
Därför tog vi en raggarrunda till Maxi och köpte lördagsgodis, skuttade till och med in på Hjula och tittade på mer eller mindre roliga grejer och avslutade förspelet med en snabbis på McDonalds. En snabbis som visade sig bli en väldigt långdragen sådan... Det verkade som om hela Kalmar län hade bestämt sig för att äta på Donken just idag, för så mycket folk har jag nog aldrig sett där inne. Självklart blev Kelly otålig, men efter en halvtimme eller något liknande hade vi fått vår mat och banade oss väg genom folkmassorna ut till bilen där vi avnjöt vår finmiddag. *s*

Klockan var fyra när vi återigen provade leklandet, och den här gången såg vi inte skymten av kön som slingrat sig ända ut genom entrédörrarna några timmar tidigare. Perfekt!
Trots att vi alla var en aning trötta och mosiga i huvudet av allt kaos och det eviga regnandet hade vi två roliga timmar fulla med bus bland hoppborgar, bollhav, mer eller mindre snygga pappor, rutschkanor och trehjulingar. Dagen som började någorlunda dåligt slutade som en riktigt härlig sådan med mina fina tjejer. :)

Jag har tänt lite ljus i lägenheten och njuter faktiskt av att få sitta inne i tystnaden medan regnet smattrar utanför. Det enda som saknas är trevligt sällskap... ;) I morgon har vi storslagna planer på att åka med Nathalie till Torsås och hälsa på hennes pappa. Det är så skönt att få komma bort från Mönsterås lite ibland!
Nu sätter jag punkt för idag men man vet aldrig om jag ångrar mig och återkommer med något spännande innan dagen är slut. ;)
XoXo Cecilia

Inga kommentarer: