lördag 3 juli 2010

Lördagslyx DeLuxe

Åh, jag är så lycklig just nu! Jag har haft en alldeles underbar lördag på alla sätt och vis. På jobbet gick det bra, och timmarna bara flög förbi. Sanna, jag och Lina åkte ut till Oknö och låg i solen i många timmar innan vi åkte hem igen, lite brunare, lite gladare. ;)
Jag och fröken Lina diskuterade dagens middag men bestämde oss för att vräka lyxmat med hennes föräldrar och deras sällskap. Tro mig, det var jäkligt trevligt! Till förrätt fick vi melon med rödlök och chevréost. Det låter kanske som en konstig kombo, men hujedamej så gott det var!
Varmrätt bestod av varmrökt, kryddad lax från Nabbens rökeri, nypotatis, romsås och ett eller två glas vin. :D
Till efterrätt tryckte vi (ja, vi TRYCKTE, det hade omöjligt fått plats annars...) ner lite jordgubb- och rabarberpaj med vaniljsås i magen. Lovely!
De andra bänkade sig framför fotbollen och vi tog oss ut på en härlig kvällspromenad istället. Satte oss på bryggan vid Nynäs med fötterna under vattenytan och pratade gamla minnen. Det var verkligen varmt där nere!
Ni anar inte hur mycket en sån här dag kan rädda en lång period framöver. Vänner är något av det bästa man har, och man bör vara rädd om dem. Tack alla fina för att ni förgyllde min sista barnlediga dag för den här veckan. :)

Nu borde jag bädda ner mig om jag ska orka ta mig upp till jobbet i morgon. Jag är helt ärligt lite nervös över mina nya söndagsuppgifter, men tror på att jag ska lyckas reda ut det. :)
Min vackra prinsessa kommer hem dessutom, och det ska bli mer än underbart. Jag har saknat henne så! <3
Godnattpuss/Cecilia

Inga kommentarer: