måndag 12 juli 2010

Måste byta mus!

Ja, inte vilken mus som helst för den delen, utan min kära DATORmus. Den gör aldrig som jag vill, dubbelklickar vid enkelklick och ställer till med konstigheter när man minst anar det. Mycket frustrerande...

Idag inledde jag veckan med att gråta en skvätt i ren panik över mina återkommande eksem som kliar och svider. Jag vill ju inte få tillbaka dom där hemska påhitten, men när jag insåg att min kortisonsalva var slut så blev jag hysterisk. Jävlar jävlar jävlar... Jag fick dock min underbara mamma till att åka och inhandla en ny tub salva, så nu ska jag försöka att smörja ihjäl de där små små kliande blåsorna på fingrar och underarmar. Wish me luck...

På jobbet gick det kalas bland alla schampoflaskor och hårfärger jag fick äran att plocka med idag. Me like! I morgon väntar en liknande dag men en sen sådan. Håller en tumme för att jag får krocka med en snygg securitasvakt när det lider mot stängning. ;)

Kvällen har spenderats med Sanna och Martina på en picnicfilt på Oknö, en glassbunke med tonfisksallad, en termos med kaffe, massor av skratt och hunkspaningar. Total lycka med andra ord. Jag stal några bilder från Sanna, och såhär mysigt hade vi det! :D

Trots ett fånigt leende på läpparna blev jag ändå tvungen att visa er den vackra solnedgången!
Pulla 1, pulla 2, pulla 3 och det berömda ramla-av-cykeln-såret á la pulla 1. ;)
Underbar utsikt
Love in the air? I alla fall enligt Martinas kära man. *skrattar ihjäl mig*
Vi kom för sent på att kameran stod bakom en kant på kylbagen. Därav den blå nederkanten... *s*

Vad man blir lycklig av vänner, sol och skratt. Har ni inte provat, så gör det! Jag är övertygad om att man blir friskare och gladare av stunder som dessa.

Kelly och Martin kom och hälsade på mig på jobbet idag. När han hämtat henne på dagis hade de varit ute och lekt UTAN vare sig solhatt eller solskyddskräm. Hur tänker personalen då när de slänger ut ungarna på en stekhet utegård helt oskyddade? Jag blir faktiskt ganska sur när sånt här händer. Jag tycker det borde vara en självklarhet att både smörja in barnen och se till att de har något på huvudet om de ska vara ute i den gassande solen. När Kellys dagmamma är ledig kan man aldrig lita på att saker och ting blir som man tänkt sig. Därav detta och den gången vi fick klara oss en hel helg utan den livsnödvändiga snuttefilten. Kalla mig löjlig, men vissa saker ska man bara se till att tänka på!

Nu ska jag strax slänga mig i sängen och sova en skvätt. Jag börjar vid ett i morgon, men ska hinna med en sväng till söta Charlotte med familj innan dess. Det kommer bli en bra dag. :)
Sov sött alla fina läsare!
/Cecilia

2 kommentarer:

DeadUntilDark sa...

Vi smörjer alltid in Devin själva innan han går till dagis, just för att bespara oss risken för att han inte blir insmord. Men på hans dagis är de väldigt noga med det där, som tur är. Är det mulet en dag och vi sagt att han inte är insmord har de alltid fixat det med hans kräm som står på hans plats om det blivit soligt.
Kepsen ser han minsann alltid till själv att den är på. Man ska vara glad om han tar av sig den. ;)

Anonym sa...

Solkräm ska alltid smörjas in på morgonen, annars får den motsatt effekt. Tänk på att det är många barn som ska smörjas in på förskolan, så gör det hemma istället. Solhatt ska självklart barnen ha om det finns medskickat.