lördag 10 juli 2010

Sol, bad och ännu mera bad

Hej alla partyprissar!
Jag ska alldeles srax hoppa in i duschen och göra mig redo för kvällens jobb på Blomsterrocken, men ville passa på att uppdatera er om min dag innan det blir för tight om tid.
Nathalie kom och plockade upp oss runt halv tio och vi brummade iväg för att inhandla lite käk och badringar. Sen gick färden mot Blomstermåla och ett snabbstopp i Tålebo för att hälsa på Nattas ta-hand-om-en-stund-häst. Det är alldeles ljuvliga djur det där, och Kelly fick till och med rida lite grann på en stoooor och en liiiten pålle. Gissa om hon njöt! ;)
Vi badade loss i deras stora pool med badleksaker och plask. Underbart i denna värmebölja! Lunchade lite med grillade hamburgare och brända korvar och avslutade med glass i stora lass, melon, druvor och jordgubbar. Dagen kunde inte blivit bättre!
Det blev en sen powernap för både mig och prinsessan men mycket välbehövligt. Hann med en sväng till affären och en stund på lekplatsen vid skolan innan vi traskade hem och lagade lite snabba och enkla pannkakor. Nu hoppas jag hon sover gott där inne i bastun. Ja, för vidare svalt är det då inte här hemma...
Jag hoppas jag överlever kvällen och inte svettar ihjäl både mig och partyfolket. Vore ju lite tragiskt... Martina har gått och blivit dålig så Foffe ställde upp på att offra sin kväll för en natt i Blomstermåla. Jag ska minsann promenera hem till min stackars pulla och bjuda henne på glass i morgon så hon känner sig lite piggare. <3
Nej, ha en underbar kväll allesammans så hörs vi om ett dygn eller två. ;)
Kärlek/Cecilia

Inga kommentarer: