torsdag 22 juli 2010

What's with the ankläpp?!

Jag fick hem H&M-katalogen häromdan och bläddrade igenom den lite snabbt med stora förhoppningar. Javisst fanns mycket fint, men den här bruden gjorde mig galen. What's with the ankläpp liksom?! Hon såg likadan ut på alla bilder i hela katalogen (med en mild överdrift) och jag förstår inte varför man gör en sån hemsk min när man är så söt. Mystiska människor finns det gott om här i världen...

Angående Anonyms kommentar så kan jag bara hålla med. Det är ju bra att hon säger sin åsikt, men kanske kunde gjort det på ett proffsigare sätt. Vi valde ju dagis från början, trodde jag, tills det visade sig att jag hade kryssat fel. Vi är ju väldigt nöjda med Kellys dagmamma, men jag håller fast vid mina tankar om att byta över till dagis av olika anledningar tills vidare. Vi får se vad som händer. :)

Jag träffade på söta Jennie idag och blev helt paff när jag fick se henne. Jävlar så smal hon blivit sen jag såg henne sist! En tjej med större självkontroll än henne får man leta efter och jag är så jävla impad av att man lyckas med något sånt som att gå ner 16 kilo på lite drygt ett halvår med enbart nyttigare mat och motion. Go Jennie! :D

Dagen på jobbet var lång men väldigt trevlig. Jag pratade en stund med mr Hot Chocolate och kan lugnt konstatera att jag verkligen trivs med den killen. Han är så lätt att prata med, och ett tydligt tecken på att Gud är god (som Sanna fint beskrev det) stannar de en extra dag i Kalmar i helgen vilket betyder att vi säkerligen kommer att träffas på en fika innan han åker tillbaka till Dalarna. Me like! :)
Att jag sedan surt måste inse att jag inte lärt mig ett dugg av tidigare erfarenheter och att historien är på väg att upprepa sig är ju en annan femma. Jag förtjänar att bli behandlad på bästa sätt, och om han lyckas med det ligger han bra till. ;)

I morgon väntar ännu en dag på jobbet, en lång sådan dessutom... Vi är något underbemannade (en rejäl underdrift) och jag håller en tumme för att vi lyckas göra allt som förväntas göras... På kvällen blir det äventyr trots lite dåligt samvete. Kelly ska vara hos mina päron några timmar på eftermiddagen, men när jag slutat åker jag hem och pysslar om henne. Det är trots allt bara fredagmys en gång i veckan, och äventyret börjar inte förrän hon sover sött i sin säng. :)

Jag tänker bjuda er på en underbar låt som jag nyligen fått upp öronen förr. Jag vet att den är gammal, men ni måste väl ändå erkänna att den är en smula beroendeframkallande? :)
Godnatt gott folk och sov sött!
With love/Cecilia


Inga kommentarer: