onsdag 8 september 2010

Ready to rumble!

Go'kväll!
Jag har packat nästan allt jag ska ha med mig i morgon, helt magiskt fått massa ny musik på datorn att lägga över på min stenåldersapparat; MP3:n (ja, nu ska ju alla som är värda något ha nåt annat supernytt och superflashigt... *s*). Nu återstår bara att skriva klart bokrecensionen och försöka pränta in den i skallen inför morgondagens muntliga framförande, skriva klart ett fungerande barnomsorgsschema och slutligen bädda ner mig för att samla krafter inför en spännande torsdag.

Som jag skrev häromdan så åker jag till Lund i morgon. Wohoo! :D Det innebär dessvärre att jag förmodligen inte kommer kunna uppdatera bloggen särskilt mycket (om jag nu inte hackar mig in på en dator nånstans, eller helt enkelt lånar Linas...). Fast jag gissar att ni kommer överleva galant utan mig i några dagar. ;) Jag har lånat en fungerande kamera och lovar att ta massor av bilder som ni ska få kika på när jag kommit hem igen!

Jag har hunnit pussa och krama Kelly hejdå idag, viktigast av allt! Jag brukar inte träffa henne mer än någon gång under Martins veckor i alla fall, men nu vet jag att jag inte KAN åka och träffa henne om jag skulle få ett akut Kelly-behov. Ännu värre om det händer något... Hemska tanke!
Kommer ihåg när jag var i Halmstad i våras och Martin plötsligt ringer med gråten i halsen och säger att Kelly är jättedålig. Att jag inte dog på direkten! Som tur var gällde det "bara" feber och trötthet, men jäklar så rädd jag blev!

Nu måste jag ta tag i det sista för kvällen innan mina ögonlock slår igen...
Ha det underbart medan jag är borta!
With love/Cecilia

Inga kommentarer: