torsdag 16 september 2010

Varning för pessimism!

Hej på er!
Jag hoppas ni har en bättre dag än mig! Kelly sover en stund nu och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig för.
Jag antar att jag har för lite att göra vilket resulterar i enorm rastlöshet och frustration. Det räcker inte att gå i skolan tre timmar i veckan, jag blir tokig! Ge mig ett jobb de övriga dagarna eller öka på föreläsningarna lite någon!?
Jag har en dålig känsla i hela kroppen och jag vet inte vart den kommer ifrån. Försöker tänka positivt men dyker bara ner i pessimisthålet igen så fort jag är ouppmärksam.

Kelly skulle varit på dagis idag men jag valde att låta henne vara hemma hos mig. Jag är ju barnledig hela veckor i sträck när hon är hos Martin så jag ser ingen direkt anledning att låta henne vara på dagis när jag varken har skola eller något annat att göra. Det slutar bara med att man sitter här hemma framför datorn och räknar timmarna...
Vi har hittills bara varit inomhus, pusslat, tvättat, diskat och fixat.
Jag skulle behöva städa. Skulle behöva slipa färdigt och börja måla på mina köksmöbler som stått orörda i flera månader nu... Skulle behöva slänga ut mina fula balkonglådeblommor och plantera lite fräscha höstblommor istället. Skulle nog bara behöva rycka upp mig egentligen!

Jag tror mest jag känner mig ensam. Igen... Det kommer och går det där men jag vet ju att det kommer bli bättre snart igen. :) Mr Chocolate har nog kommit på bättre tankar än att höra av sig till mig men det är väl i ärlighetens namn vad jag väntat på... Ensam är stark säger man ju. ;)

Jag funderade på att jag kanske skulle behöva skaffa mig en fritidssysselsättning? Perfekt läge att börja träna egentligen och det är nog så det kommer bli! Åtminstone simma ett par gånger i veckan. Powerpump är jag jäkligt sugen på att börja med igen men det är så tråkigt när man inte har möjlighet att gå varje gång (när Kelly är hemma exempelvis).
Jag kom på att jag ska tatuera mig också! Det är ju något att se fram emot, om jag bara kunde komma fram till vad jag vill pryda min arm med. :)

Nåja, jag antar att det inte är vidare roligt att läsa negativa inlägg som detta men ibland måste man få ventilera ut alla dåliga tankar.
Ska mejla min lärare och se vad jag behöver göra för att komplettera det missade grupparbetet igår...
Vi hörs när jag (förhoppningsvis) kommit på bättre tankar!
XoXo/Cecilia

Must-have!
Jag har har alltid vetat att jag har dåligt inflytande på folk... ;)
"Lilla K"
En trevlig dansk. Fattade nada men han var glad ändå. :)

Inga kommentarer: