torsdag 7 oktober 2010

Shanghai kiss

Godkväll!
Tanken var att jag skulle simma ikväll. Som ni alla säkert vet blir det inte alltid som man tänkt sig. Ibland blir det sämre och ibland blir det så väldigt mycket bättre. Den här torsdagskvällen blev absolut så mycket bättre! :)
Efter att ha busat, pussat och kramat på min vackra prinsessa cyklade jag ner och mötte upp Martina vid Vattenpalatset för att spendera några minuter i solariet. Jag kände nästan cancern närma sig men oh så skönt det var! Lite sol (fejk som äkta) får vem som helst att bli på ett
s t r å l a n d e humör. ;)

Det hela slutade med en hel del smarrismaskens, tända ljus och filmen Shanghai kiss hemma hos Martina. Ännu en väldigt lyckad tjejkväll den här veckan så att säga!
Och filmen? Väldigt mysig med många roliga inslag men något rörig och obegriplig emellanåt. Baksidetexten stämde inte alls ihop med filmen tyckte vi men jag kan ändå rekommendera den!


Nu måste jag bädda ner mig och försöka få lite sömn mellan nysningarna, det är en fullspäckad fredag jag har framför mig. Sweet dreams kära läsare!
XoXo/Cecilia

Inga kommentarer: